reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

Organizm potrzebuje trochę czasu do powrotu do formy. Ja tylko raz stosowałam antykoncepcję i miałam implant i bardzo źle na mnie wpływał. Krew się praktycznie cały czas lala , 7 dni okres 7 dni przerwy i znów powtórka. Do tego psychicznie kiepsko się czułam. Mówili że po pół roku się unormuje ale niestety nie i po 7 miesiącach go usunęłam. Tylko kasa niepotrzebnie poszła a tanie to nie było. Dlatego namawiam męża że skoro nie chce więcej dzieci to żeby poszedł na wazektomie ale tego też nie chce zrobić 🫣
Wiem,że potrzebuje ale ja już w maju ich nie brałam zeszłego roku, tylko jak wyniki dostałam :).
Teraz to mój okres wygląda tak jakbym "roniła" dosłownie ...
No szkoda kasy, racja. Na każdego inaczej działa antykoncepcja.
A namawiaj , nie chce dzieci? Ok . Skoro ja nie przyjmuje antykoncepcji, jesteśmy razem małżeństwem to Ty się poświęć :).

reklama
Pamiętaj, że te testy to też jakaś taniocha z Chin, więc mogą się nie wybarwiać jakoś super 😉 U nas dostępne są jeszcze Horieny i co prawda części dziewczyn pasowały, ale raczej spotykałam się z opiniami, że słabo się wybarwiają i ciężko złapać peak.
Ja polecam jednak Domowe Laboratorium i easy@home z Amazona. Stosunek jakość:cena 👌🏻
no w sumie masz rację! nie pomyślałam o tym.
Kilka lat temu stosowałam też własnej chińskie i dało radę złapać pik więc mam nadzieję, że po prostu dopiero przede mną 🤞

Udały się zakupy? 😉
Przegapiłam Twój raport z testowania przedwczoraj (byłaś zapisana na 24.02) czy nie testowałaś jeszcze?
hej..
ta...kupilam..az "ksiazke" :D powiem wam szczerze, ze od momentu, gdy zaczęłam zwracać uwage na składy ubrań, to mój portfel się cieszy. :DI stwierdziłam właśnie w środę, ze w sumie nie muszę niczego kupować..obejrzałam pare fajnych sukienek, ale jak zobaczyłam w nich 100% poliester, to wyobraziłam sobie jak mi się d**a klei do krzesełka i odpuściłam 😂
A w ogole to nie pisalam, bo mnie na dodatek jeszcze przeziębienie jakieś wzięło. Od wtorku boli mnie delikatnie podbrzusze, od wczoraj dziwnie ciągną jajniki (ps.- jak objawia się zapalenie jajników ??..bo to nienormalne, aż mnie na cale podbrzusze promieniuje) i jeszcze katar i delikatnie podwyższona temperatura, czuje się jak ciapa. Wyszłam właśnie do sklepu, zrobiłam 1,5 km (pomyślałam, ze ruchu dobrze mi zrobi)..a ja się nasapałam, jakbym jakiś maraton zrobiła.. :/)

ja miałam testowac dopiero w marcu, a w lutym mialalam usiąść na ławeczkę. Biorąc pod uwagę, ze ostatnio gin stwierdziła, ze owu mialam w weekend, to na testowanie mam czas :p )

Dobra, zabieram się za babyboomowe zaległości :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry