reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
O to miałyśmy owulację prawdopodobnie w tym samym czasie 😁 Ja zbadam dopiero ponownie w środę.dorzucę też wtedy betę.10dpo może już coś wyjdzie 😁
Noo tylko u mnie seksynw sobotę, w niedzielę czułam ta owulke, no zobaczymy, właśnie w środę chciałam testować tak nieśmiało lub czwartek...
Ja mam ten minus, że pracuje na przeciwko Alabu 😅

Noo tylko u mnie seksynw sobotę, w niedzielę czułam ta owulke, no zobaczymy, właśnie w środę chciałam testować tak nieśmiało lub czwartek...
Ja mam ten minus, że pracuje na przeciwko Alabu 😅
Zazdroszczę w sumie 😅 ja pracuję cały czas 6-14 więc ciężko mi się wgl wyrwać na badania 🤣

Ja właśnie głównie 9-10 i tak idę i mnie zarzuca na lewo do Alabu, zamiast na prawo do pracy 😅
Nie dziwię się 🤣 też by mną rzucało 🤣 ja jedynie niedaleko pracy mam punkt diagnostyki przyszpitalnej gdzie można zrobić badania po południu ale są płatne extra.nie chce wiedzieć ile teraz to tam kosztuje patrząc na to że miesiąc temu zapłaciłam za proga i betę 93zl w normalnym punkcie 🤣

Nie dziwię się 🤣 też by mną rzucało 🤣 ja jedynie niedaleko pracy mam punkt diagnostyki przyszpitalnej gdzie można zrobić badania po południu ale są płatne extra.nie chce wiedzieć ile teraz to tam kosztuje patrząc na to że miesiąc temu zapłaciłam za proga i betę 93zl w normalnym punkcie 🤣
No właśnie, ceny odstraszają 🫣 to prawda, pamiętam ceny bety na poziomie 20zl nawet nie...

A jeszcze Wam powiem śmieszna sytuację, bo ja ogólnie znam już ta babeczkę z alabu i jesteśmy na Ty, no przyszłam badac tego proga, a ona " No tak, w pewnym wieku już trzeba co nieco badac" chyba myślała że może jakieś zaburzenia miesiączkowania czy coś 🤪

reklama
Do góry