reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

A jeszcze Wam powiem śmieszna sytuację, bo ja ogólnie znam już ta babeczkę z alabu i jesteśmy na Ty, no przyszłam badac tego proga, a ona " No tak, w pewnym wieku już trzeba co nieco badac" chyba myślała że może jakieś zaburzenia miesiączkowania czy coś 🤪
Mnie wciąż pytali czy będzie dzidzia to ja już wolę „ w pewnym wieku” 😜

reklama
Dziś się jakoś źle psychicznie czuje. Złapał mnie jakiś dół , pewnie związany z tym że kolejny cykl w plecy. Wczoraj jednorazowo przy podcieraniu było trochę krwi jasnoczerwonej i dziś tak samo. Umówiłam się na wizytę a raczej wypisanie recepty na poniedziałek na stymulację. Myślę że do tego czasu się okres rozkręci i zbadam to AMH wkoncu.

Gdyby nie to że w poprzednim cyklu też trzy dni miałam taką sytuację że jednorazowo ślady krwi przy podcieraniu to bym nawet uwierzyła że to plamienie implantacyjne ale wczoraj beta <2.3 i słaby progesteron.

Nooo, chyba koniec złudzeń 😔 12dpo i tym razem bielutko na teście, żadnego cienia się nie dopatrzyłam. Więc cały dzień miałam doła, mimo że przecież niby liczyłam się z takim scenariuszem… 🥺 To byłby cud gdyby udało się na pierwszym razem.
Bardzo mi przykro.. tule cię mocno,myśle że u mnie też nie będzie nic z tej inseminacji,susza totalna i zero jakich kolwiek oznak że mogło by być inaczej,czuje że czkam na nic tak naprawdę

Bardzo mi przykro.. tule cię mocno,myśle że u mnie też nie będzie nic z tej inseminacji,susza totalna i zero jakich kolwiek oznak że mogło by być inaczej,czuje że czkam na nic tak naprawdę
Dziękuję 😘 Mam nadzieję, że się mylisz i u Ciebie będzie inaczej. Chociaż będę też wtedy zazdrosna 🤪
U mnie tych objawów trochę było, dlatego pozwoliłam sobie na tę ciutkę nadziei 😓

Dziękuję 😘 Mam nadzieję, że się mylisz i u Ciebie będzie inaczej. Chociaż będę też wtedy zazdrosna 🤪
U mnie tych objawów trochę było, dlatego pozwoliłam sobie na tę ciutkę nadziei 😓
Dzięki 😘 Myśle jednak że marna szansa na to aby pierwsza inseminacja się udała,też dużo czytałam na forach i uświadomiłam sobie że większości udaje się za 2 albo i 4 razem,tym bardziej że u mnie ten cykl nie był nawet stymulowany a naturalny to już ponoć mniejsze szanse 😖

reklama
Do góry