reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Mi można wpisać dziś 🐒
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową 🫣

Kurcze, ale powiem Ci ze szok że okres przy tak mimo wszystko wysokim progesteronie

Mi można wpisać dziś 🐒
Zdążyłam odczytać wyniki że progesteron 7.34 i beta negatywna. Aż dziwne że przy takim progesteronie dziś przyszła @ ale w sumie to lepiej że dziś bo przynajmniej jasna sytuacja że nie będę mamą pazdziernikową 🫣
No to coś się tutaj mocno rozjechało, bo wychodziłaby za krótka faza lutealna 🤔 No ale to może być też kwestia tego, że progesteron jest skokowy i bez monitoringu tak naprawdę nie wiadomo, w jakim dokładnie momencie cyklu go łapałaś 🤷🏻‍♀️

No to coś się tutaj mocno rozjechało, bo wychodziłaby za krótka faza lutealna 🤔 No ale to może być też kwestia tego, że progesteron jest skokowy i bez monitoringu tak naprawdę nie wiadomo, w jakim dokładnie momencie cyklu go łapałaś 🤷🏻‍♀️
Badałam go od wartości 0.15 więc raczej nie był dużo większy w tym cyklu. W poniedziałek zrobię AMH testosteron i inne co zleciła gin to może się okaże że u mnie menopauza 🤣 36 w tym roku stuknie.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

Widzę, że już dwie ciąże są, gratulacja 🥰

reklama
Do góry