michasia30
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my mamy taką zabawę
oo a gdzie takie można kupić? bardzo fajne
u nas pielęgniarka była ok. 3 miesiąca
No więc była wizyta pielęgniarki,wyglądała ona mniej więcej takytanie o wykształcenie,adres,itp.czy nie ma problemów,czy nasz status materialny jest ok i tyle.Na moje stwierdzenie czy może chciałaby obejrzeć małego to stwierdziła że nie trzeba.Trwało to chyba z 10 minut.Podpisałam,że wizyta była i tule.Działo się to na zasadzie odbębnienia.Zwróciłam pani uwagę że może warto dzieci oglądać jak już się przyszło.Szkoda że takie wizyty nie są poważnie traktowane,a nuż dzieciom dzieje się krzywda,a inni nic nie widzieli,bo mieli to w nosie.Może jakieś dziecko dałoby radę uchronić przez takie kompetentne wizyty,a nie zrobienie tego na odwal.Głęboko mi leży na sercu krzywda dzieci, stąd mój żal do wszelkich instytucji.