reklama
martyska1223
Fanka BB :)
OO widze, że nie tylko mi się przysnęło po południu.. Zasnęłam na godzinke i teraz jestem nieprzytomna.. Niestety dla mnie już sobotka dobiega końca, dzisiaj pozostanie mi tylko kąpiel i wyrko <3
Kochane a jak to jest z kąpielą, i gorącą wodą w wannie ?
Kochane a jak to jest z kąpielą, i gorącą wodą w wannie ?
michalina_ch
No i mi się przysnełooo... pojechalismy na zakupy prezentowo gwiazdkowe... i podjelam decyzje - reszta prezentow przez net mam dosc
martyska1223
Ja również stawiam na zakupy internetowe. Dla mojego lubego na mikołajki już zakup zrobiony, dla chrześnic też Teraz musze ułatwić Tomkowi zadanie i znaleść jakiś prezent dla siebie ( Albo i 3 bo 17 grudnia mam też urodzinki:-) )
Wieczór przed tv, skąd ja to znam.. szkoda, że niema nic ciekawego w telewizji ..
Wieczór przed tv, skąd ja to znam.. szkoda, że niema nic ciekawego w telewizji ..
aniq
Zaciekawiona BB
To jest nas wiecej dziewczyny, moje Andrzejki bardzo domowe- leżę z psiakiem na sofie i oglądam tv a maz chrapie na drugiej sofie
Co to świątecznych zakupów to my jutro planujemy dzien spędzisz na sklepach ale podejrzewam ze szybko mnie to zmęczy i zero przyjemności
Co to świątecznych zakupów to my jutro planujemy dzien spędzisz na sklepach ale podejrzewam ze szybko mnie to zmęczy i zero przyjemności
martyska1223
Aniaq szczerze wspołczuje tego tłoku..
E tam Andrzejki.. my już chyba nie musimy sobie wróżyć
E tam Andrzejki.. my już chyba nie musimy sobie wróżyć
ewelak
Zosinkowa Mama
Cześć Dziewczyny:-) Ja też wczoraj w ciągu dnia spałam... Prezentów jeszcze nie mam... Mamy tylko dla Zochny na Mikołajki i urodziny, które już za tydzień
Wczoraj miałam śmieszny wieczór, bo znajoma reżyserowała imprezę Miss Fashion World i nas zaprosiła. Powiem Wam, że na 71 dziewczyn z całego świata, spodobały nam się 2... Reszta nie wymaga komentarza Ale przynajmniej z B. trochę się pośmialiśmy. Przy okazji śpiewała Margaret i Cleo&Donatan
A dzisiaj jadę z Zo do teściów na obiadek i ją tam zostawiam. Jadę ze znajomymi do Wawy na premierę do męża;-) To co dziewczyny- miłej niedzieli
Wczoraj miałam śmieszny wieczór, bo znajoma reżyserowała imprezę Miss Fashion World i nas zaprosiła. Powiem Wam, że na 71 dziewczyn z całego świata, spodobały nam się 2... Reszta nie wymaga komentarza Ale przynajmniej z B. trochę się pośmialiśmy. Przy okazji śpiewała Margaret i Cleo&Donatan
A dzisiaj jadę z Zo do teściów na obiadek i ją tam zostawiam. Jadę ze znajomymi do Wawy na premierę do męża;-) To co dziewczyny- miłej niedzieli
reklama
ninex
Oho to każdej udziela się aura zmęczenia..pogodowego? okropnie jest zero słońca i na dodatek córcia sok pomidorowy wylała..także ściana,sufit i dywan upaprane.To miałam co robić z rana a jutro po farbę,cudownie się dzień zaczyna
Rany pięć dni żeby sprezentować dzieciaki w rodzinie i jeszcze przygotować się do szpitala,naprawdę czas szybciej mi ucieka...i zaczynam odczuwać ten szpital jak wczasy serio pierwszy raz gdzieś bez dziecka,bez ciągłego MAMO zrób,daj,posprzątaj itp
ach Miłej Niedzieli Dziewczęta:-)
Rany pięć dni żeby sprezentować dzieciaki w rodzinie i jeszcze przygotować się do szpitala,naprawdę czas szybciej mi ucieka...i zaczynam odczuwać ten szpital jak wczasy serio pierwszy raz gdzieś bez dziecka,bez ciągłego MAMO zrób,daj,posprzątaj itp
ach Miłej Niedzieli Dziewczęta:-)