reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witajcie :)
Jak samopoczucie u Was drogie mamuśki?
Ja właśnie zagniotłam ciasto na pierniki, przez godzinkę musi leżakować w lodówce. Ten czas wykorzystam na drzemkę a potem zabieram się za pieczenie :)

Widzę, że ogarnął Was szał świątecznych zakupów. My z mężem, póki co, zrobiliśmy listę co komu kupujemy. Część zakupów będzie przez internet a pozostałe tradycyjnie :)

Pozdrawiam Was serdecznie :* :* :*

Heej kochane, moja niedziela jakaś taka kiepska.
Zaczęłam robic obiad i czuje się co raz bardziej zmęczona. Chyba jakaś drzemka wisi w powietrzu :confused2:
Więc chyba ugotuje makaron do rosołku, zjem i przespie się z godzinke i zrobie 2 danie :D

I tak o 17 siostra przyprowadza swojego 10 letniego syna bo razem z męzem uciekają na kabaret i nianki potrzebuja :D

anieok - No to w takim razie wspólczucia dla Ciebie z powodu dokupywania 3 prezentu :-D:-D

Miłej niedzieli i słodkiej drzemki kochane :-)

Witajcie Dziewczyny,
Przyjmiecie jeszcze jedną lipcową mamusię? :-)
Termin wg USG to 12.07.2015
Dużo już napisałyście, więc nadrobię zaległości i dołączę do Was.
Miło Was poznać!!!

Nie mam mdłości, specjalnych zachcianek, za to mocno wyczulony węch i brak apetytu. Dwa tygodnie temu na usg lekarz wykrył małego krwiaczka, więc na razie jestem w domu, na L4. Kolejne badanie w najbliższy wtorek.

reklama
U mnie dolegliwości są ale jakoś wypośrodkowane. Piersi raz bolą bardzo mocno a czasem tylko przy dotyku. Mdłości czasem mi się zdarzają, a najbardziej drażnią mnie zapachy. Wczorajsze zakupy w LIDLu były dla mnie wielką katorgą. Aromaty z ich piekarni,zemdliły mnie, doprowadzając do tego stanu, ze zakupy mąż musiał dokończyć sam, ja poszłam do auta.

Do góry