reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

hej dziewczyny ja właśnie wstałam;) byłam trochę odpocząć bo się źle czułam.. ja też brałam luteine pod język na bóle brzucha i przeszły mi:)

reklama
OO widze, że nie tylko mi się przysnęło po południu.. Zasnęłam na godzinke i teraz jestem nieprzytomna.. Niestety dla mnie już sobotka dobiega końca, dzisiaj pozostanie mi tylko kąpiel i wyrko <3

Kochane a jak to jest z kąpielą, i gorącą wodą w wannie ?

ja też andrzejki w wyrku z mężem i pilotem spędzam:) dzieciaczki już śpią więc mogę delektować się ciszą..:-) ja też robię zakupy przez internet nie trzeba stać w każdym sklepie w kolejce..

Ja również stawiam na zakupy internetowe. Dla mojego lubego na mikołajki już zakup zrobiony, dla chrześnic też :) Teraz musze ułatwić Tomkowi zadanie i znaleść jakiś prezent dla siebie :D ( Albo i 3 bo 17 grudnia mam też urodzinki:-) )

Wieczór przed tv, skąd ja to znam.. szkoda, że niema nic ciekawego w telewizji .. :szok:

To jest nas wiecej dziewczyny, moje Andrzejki bardzo domowe- leżę z psiakiem na sofie i oglądam tv a maz chrapie na drugiej sofie :)
Co to świątecznych zakupów to my jutro planujemy dzien spędzisz na sklepach ale podejrzewam ze szybko mnie to zmęczy i zero przyjemności

Cześć Dziewczyny:-) Ja też wczoraj w ciągu dnia spałam...:zawstydzona/y: Prezentów jeszcze nie mam... Mamy tylko dla Zochny na Mikołajki i urodziny, które już za tydzień :-D
Wczoraj miałam śmieszny wieczór, bo znajoma reżyserowała imprezę Miss Fashion World i nas zaprosiła. Powiem Wam, że na 71 dziewczyn z całego świata, spodobały nam się 2... Reszta nie wymaga komentarza:-D Ale przynajmniej z B. trochę się pośmialiśmy. Przy okazji śpiewała Margaret i Cleo&Donatan:-p

A dzisiaj jadę z Zo do teściów na obiadek i ją tam zostawiam. Jadę ze znajomymi do Wawy na premierę do męża;-) To co dziewczyny- miłej niedzieli :-D

reklama
Oho to każdej udziela się aura zmęczenia..pogodowego? okropnie jest zero słońca:crazy: i na dodatek córcia sok pomidorowy wylała..także ściana,sufit i dywan upaprane.To miałam co robić z rana a jutro po farbę,cudownie się dzień zaczyna:sorry:

Rany pięć dni żeby sprezentować dzieciaki w rodzinie i jeszcze przygotować się do szpitala,naprawdę czas szybciej mi ucieka...i zaczynam odczuwać ten szpital jak wczasy serio pierwszy raz gdzieś bez dziecka,bez ciągłego MAMO zrób,daj,posprzątaj itp:-D
ach Miłej Niedzieli Dziewczęta:-)

Do góry