reklama
ninex
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Tak dzisiaj u mnie szaro,trochę śniegu nawet spadło,że ledwo żyje głowa boli senność nuży ech i to akurat w dniu wizyty tak się czuję
Michalina Moja koleżanka tak ma,rodzi w marcu i ledwo zipie przez bliznę,ale tak się czasem zdarza.Tym bardziej że u ciebie to nie tak dawno cesarka była a blizna w środku goi sie nawet do 6 miesięcy w końcu to poważna operacja mimo wszystko.
Miq wokół mnie też dużo problemów z zajściem i donoszeniem,postęp niestety spowodował że kobiety mają więcej stresu i zamiast się cieszyć to doszukują się nieszczęść.Dlatego podoba mi się podejście zachodnie choć nie w każdej kwestii.Moją mamę np do tej pory dziwi że ja miałam z Zofią usg na każdej wizycie..a przyznam nie trzeba było tylko Ja chciałam sobie na nią popatrzeć
drota witaj!
aaa zapomniałabym kciuki za wizytująceŻebyście były spokojne i tylko cieszyły się ciążą
Michalina Moja koleżanka tak ma,rodzi w marcu i ledwo zipie przez bliznę,ale tak się czasem zdarza.Tym bardziej że u ciebie to nie tak dawno cesarka była a blizna w środku goi sie nawet do 6 miesięcy w końcu to poważna operacja mimo wszystko.
Miq wokół mnie też dużo problemów z zajściem i donoszeniem,postęp niestety spowodował że kobiety mają więcej stresu i zamiast się cieszyć to doszukują się nieszczęść.Dlatego podoba mi się podejście zachodnie choć nie w każdej kwestii.Moją mamę np do tej pory dziwi że ja miałam z Zofią usg na każdej wizycie..a przyznam nie trzeba było tylko Ja chciałam sobie na nią popatrzeć
drota witaj!
aaa zapomniałabym kciuki za wizytująceŻebyście były spokojne i tylko cieszyły się ciążą
Ostatnia edycja:
michalina_ch
ladybird, sakatynka trzmam & za wizyty - nie martwiajcie sie - dziś swoje dzidziule zobaczycie!!! Dajcie znać i koniecznie zdjęcia wrzućcie po ))
anieok
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty! Napewno wszystko będzie dobrze.
Ninex skąd jesteś?
U nas bez zmian, Młody znowu oskrzela i do przedszkola nie chodzi, chyba dopiero na Mikołaja go puszczę. Mi mdłości odrobinę odpuściły. Jakieś takie smutne dni sie zrobily. Chciałabym już święta.
Ninex skąd jesteś?
U nas bez zmian, Młody znowu oskrzela i do przedszkola nie chodzi, chyba dopiero na Mikołaja go puszczę. Mi mdłości odrobinę odpuściły. Jakieś takie smutne dni sie zrobily. Chciałabym już święta.
oj mdłości ... ja z nimi walcze juz drugi miesiac w poprzedniej ciazy bylo tak samo :-( Moj mały taz ostatnio cos złapał od 4 tyg ma kaszel, pani doktor twierdzi ze nic groznego sie nie dzieje ale jak nie przejdzie mamay dac antybiotyk i wczoraj sie zdecydowalismy. Zawsze chorowal nam na swieta dokladnie 24 grudnia temperatura 38i 8 i tak co roku moze zła passa sie odwroci i świat spedzimy z pozostała rodzinką. Bedzie okazja pochwalic sie nowym członkiem rodziny :-)
Witam ale mam stron do nadrobienia ostatnio nie zaglądałam do was ze względu na tą niepewność co do ciąży. Wczoraj byłam na usg. Maluch ma 6 mm i było widać bijące serduszko a co do synka to ma katar już od kilku dni. Postaram się być teraz na bieżąco na forum
angi-wawa1988
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za wizyty aby wszystko było ok )))
Z kartą ciąży to chyba się rozchodzi o macierzyński lub becikowe nie? Nie jest tak że jak ciąża nie będzie potwierdzona do któregoś tygodnia to he he uznają cię że w ciąży nie jesteś i becikowego lub macierzyńskiego się nie dostanie? Albo może kiedyś tak było ...
Mi się dobrze spało od 2 w nocy rano beton, małż miał wolne, miałam iśc na bete ale nie byłam w stanie wstać i dałam spokój
My dzisiaj też po za domem, właśnie idę się szykować
Brrr jak ja nie lubie takich chłodnych dni, a zimy wręcz nie na widzę
Trzymam kciuki za wizyty aby wszystko było ok )))
Z kartą ciąży to chyba się rozchodzi o macierzyński lub becikowe nie? Nie jest tak że jak ciąża nie będzie potwierdzona do któregoś tygodnia to he he uznają cię że w ciąży nie jesteś i becikowego lub macierzyńskiego się nie dostanie? Albo może kiedyś tak było ...
Mi się dobrze spało od 2 w nocy rano beton, małż miał wolne, miałam iśc na bete ale nie byłam w stanie wstać i dałam spokój
My dzisiaj też po za domem, właśnie idę się szykować
Brrr jak ja nie lubie takich chłodnych dni, a zimy wręcz nie na widzę
dzień dobry na samym początku chciałam przeprosic za tak dluga nieobecnoc..w 6 tygodniu dostałam okres, nie mam pojecia czym to wszystko bylo spowodowane u gin byalam dopiero wczoraj dzwonilam i kazał przyśc zaraz po skonczonej miesiaczce stwierdzil, ze wszystko w porzadku mogę dalej sie starac aczkolwiek przez pare ostatnich dni doszlam do wniosku, ze to chyba jednak za wczesnie.. moze jeszcze nie czas..także pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie przyszle mamusie.. pozdrawiam
reklama
wichurka82
Witam.
Jak tam wizytujące dziś mamusie?
Ja wlasnie wróciłam ze swojej do domu. Byłam na chwile u mojego gin w szpitalu pokazać mu badania i podejrzeć fasolkę. Tak wiec wszystko ok tylko musze jak najszybciej skonsultować sie z endo w sprawie tego nieszczęsnego TSH.
Jak tam wizytujące dziś mamusie?
Ja wlasnie wróciłam ze swojej do domu. Byłam na chwile u mojego gin w szpitalu pokazać mu badania i podejrzeć fasolkę. Tak wiec wszystko ok tylko musze jak najszybciej skonsultować sie z endo w sprawie tego nieszczęsnego TSH.