reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
martyska uroki ciąży:-)nic nie zrobisz trzeba przetrwać.
Ewelak haha serio masz wyrzuty że się kreatywnie klockami bawi;-)Ja to mam zgryz jak dla świętego spokoju bajkę włączę ale ciii walcze z tym:-p teraz na szczęście z Tatą na gitarze grają...Komedia:-D
Karolina859 nie mam jeszcze karty ciąży,jutro pierwsza wizyta i Mam ją Mieć nie ma innej opcji:-)
miq gratuluje:tak:

Ja mam kartę ciąży już od 2 tygodni :) a jutro idę na usg kontrolne, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku, stresuję się straszliwie, chyba jeszcze bardziej, niż poprzednio... mam nadzieję, że maluszek sporo urósł :)

Ja mam kartę ciąży już od 2 tygodni :) a jutro idę na usg kontrolne, mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku, stresuję się straszliwie, chyba jeszcze bardziej, niż poprzednio... mam nadzieję, że maluszek sporo urósł :)

wyobraz sobie jak ja sie stresuje jak wizyte mialam w 5t6d a nastepna bede miala dopiero w 9t6d.. no tak sie caly czas martwie czy aby na pewno wszystko ok jeszcze na dodatek badania krwi nie za dobre dlatego z utesknieniem czekam na 2 grudnia... i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

Witam się :)

Ja też nie mam jeszcze karty ciąży, bo nie było serduszka jak byłam, ale za 1,5 tygodnia mam wizytę i powinno już być wszystko :)

Co do objawów, to ja spędziłam weekend na uczelni i jestem tym wymęczona, dziś nie mam siły na nic, mam mega mdłości, jest mi zimno i pobolewa mnie brzuch i piersi bolą... prawie pół dnia przeleżałam w łóżku

Ladybird, Klaudia, Goosiaczek, Karolina, Nanulika - witajcie!!!

Ninex - jak już będę po I trymestrze i pochwalimy się wszystkim, to wtedy zacznę przygotowywać córcię na rodzeństwo. jeszcze nie do końca wiem jak się za to zabrać, ale na pewno będę chciała żeby pomagała w zakupach dla dzidzi, może jakieś książeczki odpowiednie. też się obawiam zazdrości, ale chyba jest ona nieunikniona

Miq - mi brzuszek też się troszkę zaokrągla, o wiele szybciej niż w I ciąży. śliczne zdjęcia brzusia! fajna pamiątka!

Kunda - dużo zdrówka dla Ciebie!

trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące &&&&&&& u mnie kolejna wizyta 04.12 i już czuję że będę mocno umierać ze strachu tuż przed

Ja jestem ciekawa kiedy będę mieć karte ciąży, a to z góry ustalone, że zakłada się karte jak pojawia się serduszko ??
No ja za równy tydzień będę już po wizycie - 1.12 na 18.40
:nerd::nerd:

Ja jestem ciekawa kiedy będę mieć karte ciąży, a to z góry ustalone, że zakłada się karte jak pojawia się serduszko ??
No ja za równy tydzień będę już po wizycie - 1.12 na 18.40
:nerd::nerd:
mysle ze nie z gory a zalezy od ginekologa. Mi na pierwszej wizycie gin powiedziala ze u nich karte ciazy zaklada sie od 8tygodnia dopiero wiec ja jej tez jeszcze nie mam;)

Nanulinka dobrze kojarzysz!!!!!!!!! he he he - GRATULACJE WIĘC :)Na staraczkach chyba się nie pochwaliłaś jeszcze - chyba, że dziś bo jeszcze nie byłam w odwiedzinach:)

A ja dziś wylądowałam u gina, bo mnie wczoraj taki bólllll złapał,że myślałam,że skichne.... i prawdoodobnie boli mnie zrost po cc... boli którąś też??
Karty ciąży nie mam założonej jeszcze, ale znów dziś widziałam serduszko.

No i mam zabronione nosić Wiki..... idostałam luteine... ehhhh

Padam....

reklama
Dziekuje za odpowiedz :*
No to zobaczymy co on mądrego mi powie na tej wizycie ;D
Musze zrobić sobie kartke z pytaniami na które musze znać odpowiedz bo ostatnio tak się stresowałam, że nic się nie dowiedziełam :D

Do góry