reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ehh, no niestety, mój lekarz powiedział mi wprost, że nie widzi rokowań. Także musze potwierdzić brak przyrostu bety i po kolejnym usg pewnie zostanę skierowania na łyżeczkowanie czy coś.
Szans nie widać, musiałby się zdarzyć cud.

Dzięki za Wasze wsparcie, nie będę tu pisała, bo macie się cieszyć macierzyństwem, a nie dołować :)
Potwierdzę jeszcze za kilka dni, po wizycie u gina, jaka zapadła decyzja.

Trzymam za Was kciuki laski :)

reklama
Dreamgirl :-( ja w lipcu miałam umówioną wizytę na potwierdzenie ciąży a kilka godzin przed nią poroniłam :-( straszne są takie wiadomości, dlatego teraz jakoś nie mogę się na stówkę przyzwyczaić do myśli że jest fasolinka, choć nie wyobrażam sobie powtórki z historii :-( czekam jak na szpilkach na wizytę, ale nie chcę iść za wcześnie...

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nie wiem co Ci napisać dla otuchy. Bardzo mi przykro że postawił taką diagnozę ale póki co, jeśli jest jeszcze nadzieja, mimo wszystko będę mocno trzymała kciuki. Jeśli jednak by się potwierdziło nie poddawajcie się z mężem wszystko się na pewno ułoży.

Dreamgirl kochana bardzo bardzo mi przykro ale pamiętaj nadzieja umiera ostatia jeśli jest cień nadziei to warto go mieć, głowa do góry :*

Dreamgirl nie łam sie kochana. Jeszcze nie jest do konca przesadzone.
Przejrzałam Twoje posty i wydaje mi sie ze masz podobny proble jaki miała moja kolezanka, która nie mogła utrzymać ciazy. Jak tylko zachodziła w ciąże to TSH szybowalo do góry i następowało poronienie. Wiec moze udaj sie najpierw do dobrego gin-endo niech Cie poprawnie zdiagnozuje i przepisze odpowiednie leki. Moja kolezanka tak 2 ciąże poroniła i teraz jest w połowie trzeciej, ale troche to trwało zanim ja zdiagnozowali i unormowała te hormony.

Dreamgirl przykro mi....powiem szczerze że w ubieglych ciążach mialam usg dopiero ok 10 tyg i nie bylo tyle nerów co teraz

Co tu taka cisza? widziałyście że już są sierpniówki:szok: A ja nawet po pierwszej wizycie nie jestem,szok.

Ninex ja też przed wizyta jeszcze ;) termin wychodzi na koniec lipca więc u mnie też może być sierpień ale spodziewam się raczej za wcześnie niż przenosić. Z Marysią pisałam w grudniowkach (myślą być 1.12) a urodziłam pierwsza przed połowa listopada ;)

reklama
Vivienne to na kiedy miałabyś termin z OM? Mnie wypada na 20 lipiec,ale pewniejszy wydaje mi się ten termin z usg.Cóż byle do wtorku:-)

Do góry