reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Przy zaparciach najwazniejsza jest dieta....duzo wody,blonnika,zeby normalnie sie wyprozniac.Moze sliwki,jablka,wszystko co ,, odtwardza,, ;) stolec.Nie odkladaj na pozniej lekarza,bo jesli masz naprawde hemoroidy,to w ciazy bedzie tylko gorzej.

reklama
Przeczytalam dzis i wczoraj 61 stron tego watku ;) Mam pytanie- czy to forum bedzie zamkniete?
U mnie tez kupa prasowania i armagedon.Siedze w szlafroku na balkonie i popijam herbatke imbirowa,bo te mdlosci mnie wykoncza.Wymiotowalam juz dzis 2 razy.W poprzedniej ciazy lekkie mdlosci rano.Schudlam kg w tydzien.Oby przeszlo....

dreamgirl strasznie mi przykro...:-(
ladybird zamknięte??? możemy zrobić wątek zamknięty i tam pisać bardziej osobiste rzeczy- jeśli o to Ci chodzi...
angi na mnie też patrzy z szafy cała sterta do prasowania, ale jakoś motywacji brak...;-)

Czekam aż B. skończy zajęcia i pojedziemy gdzieś z Zo- może jakiś figloraj... Nie mam kompletnie pomysłu...

W pierwszej ciąży jak byłam zamknęłyśmy wątek na innym portalu po rozpakowaniu kiedy zostały stałe bywalczyni a potem założyłyśmy grupę na fb zamkniętą :) tutaj nie wiem jakie są zasady itp... :)

No wlasnie,o to mi chodzilo...czyli forum do konca otwarte pozostaje.Ja w poprzedniej ciazy bylam na innym forum,tam po 5 mies chyba ukryly dziewczyny forum.Spotkania sa do dzis,zjazdy...:)

Witam niedzielnie kobietki :)
U mnie tez mdłości, ból głowy itp. Po śniadaniu musiałam sie położyć bo myślałam ze albo zwymiotuje albo sie przewroce.
Co do lekarzy z lux med. W pierwszej ciazy tez myślałam o wykupieniu abonamentu i prowadzeniu tam ciazy, ale zrezygnowałam. Jakos nie mam zaufania do lekarzy " z doskoku". Najpierw wybrałam szpital w którym chciałabym rodzic, a pozniej lekarza. Mimo ze nie ma on super wypasionego gabinetu, nie ma u siebie usg, nie ma uśmiechniętej recepcjonistki to i tak jestem mega zadowolona. Gdyby nie on nie byłoby dziś naszej córeczki z nami... Jest bardzo kompetentny, zna sie na tym co robi i ma ogrom doświadczenia. Leżąc w szpitalu nie byłam dla niego anonimowa pacjentka, zawsze znalazł chwile by wpaść i zapytac o samopoczucie, sprawdzić wyniki badań itp. We wtorek jade do niego do szpitala, podejrzymy fasolkę i zerknie na badania.
Miłego dnia dziewczynki. Ja sie zbieram z mężem i córka na urodzinowy spóźniony obiad na mieście ;) i mam sobie wybrac prezent :)

Witam,My odpoczywamy w niedziele taki rodzinny dzień;) czyste lenistwo.....
Mąż wczoraj był na koncercie Decapitaded więc teraz razem z córką śpi,to mam chwilkę samotności..wspaniała cisza:tak:
Ladybird witaj.Wątek zamknięty pewnie powstanie z biegiem czasu,chyba na każdym wątku tak jest,na razie się poznajemy coraz lepiej:tak:Siedzisz w szlafroku na balkonie..to chyba jakiś zabudowany czy coś w tym stylu bo zimno strasznie;-)
Ang cóż taki urok dzieci że jak się nudzą to rozrabiają:-) szał będzie z dwójeczką....
prasowania nie zazdroszczę bo nienawidzę!
Wichurka tez mam lekarza do którego pałam ogromnym szacunkiem i zaufaniem,mam go z polecenia jedną ciążę przeprowadził mi wzorowo zawsze zainteresowny,pyta nawet o dziecko teraz,nie zdziera kasy(chodzę prywatnie) takiego trzeba się trzymać:tak:

Hej laseczki :) widze ze dla wiekszosci to druga ciaza? Moj syn ma juz 6 latek i strasznie przeraza mnie wizja powrotu do pieluch i smoczkow :/

reklama
Do góry