reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Kunda to super że się zreflektowała... nie pomyślała pewnie że może Ci przykrość sprawić. Mam nadzieję że teraz już będzie ok między wami
ninex
Kunda to super wieści,niezła ta lekarka że w piątki na gorszym sprzęcie przyjmuje
Ja też się zdziwiłam tym badaniem na hiv "bo przecież jak to możliwe" ale lekarz mnie uświadomił że wiele osób nie wie o zarażeniu a przecież jest to choroba przenoszona drogą płciową i stało się standardem choć nie u każdego lekarza bo moja przyjaciółka nie miała robionego.
Teraz tylko dreamgirl przekaże dobre wieści po 20 i będzie można zasnąć bez zaglądania co chwilę na bb
Ja też się zdziwiłam tym badaniem na hiv "bo przecież jak to możliwe" ale lekarz mnie uświadomił że wiele osób nie wie o zarażeniu a przecież jest to choroba przenoszona drogą płciową i stało się standardem choć nie u każdego lekarza bo moja przyjaciółka nie miała robionego.
Teraz tylko dreamgirl przekaże dobre wieści po 20 i będzie można zasnąć bez zaglądania co chwilę na bb
martyska1223
Noo dziewczęta u mnie też był nakaz zrobienia badania na HIV
Objawy ustały.. nic mi nie jest czuje się tak '' normalnie '' ...
Objawy ustały.. nic mi nie jest czuje się tak '' normalnie '' ...
ewelak
Zosinkowa Mama
dreamgirl Kciuki zaciśnięte baaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kunda hehehhehe... to fajnie, że się zreflektowała, bo przynajmniej Ty się lepiej czujesz ;-)
Ja mam wizytę pierwszego, więc na badania pójdę jakoś 27- ciekawe na ile mnie podliczą;-) A widziałam, że już któraś z Was na genetyczne jest umówiona Ale leci... O ciąży dowiedziałam się już ponad 3 tygodnie temu... Wow:-)
kunda hehehhehe... to fajnie, że się zreflektowała, bo przynajmniej Ty się lepiej czujesz ;-)
Ja mam wizytę pierwszego, więc na badania pójdę jakoś 27- ciekawe na ile mnie podliczą;-) A widziałam, że już któraś z Was na genetyczne jest umówiona Ale leci... O ciąży dowiedziałam się już ponad 3 tygodnie temu... Wow:-)
ninex bo w tej pryzchodni sa 3 gabinety i jej sie w piatki trafia ten gorszy...jak chodzilam po tabletki to nie zwracalam uwagi jak sprzet jest na usg ale teraz to wazne:-)
mi narazie o genetycznych nie mowila tylko o prenatalnych
mi narazie o genetycznych nie mowila tylko o prenatalnych
ewelak
Zosinkowa Mama
kunda prenatalne i genetyczne to to samo ;-)- najlepiej między 11-13 tc.
angi-wawa1988
Co do HIV to faktycznie obowiązkowe mi lekarz powiedział że przy następnej ciąży też będę musiała robić.
W zasadzie to nawet rozumiem jeśli matka okaże się nosicielem ma ogromne szanse by dziecko było zdrowe a często zdarza się że nawet nie wie że ktoś ją zaraził np robiąc tatuaż
W zasadzie to nawet rozumiem jeśli matka okaże się nosicielem ma ogromne szanse by dziecko było zdrowe a często zdarza się że nawet nie wie że ktoś ją zaraził np robiąc tatuaż
angi-wawa1988
Swoją drogą przy pierwszej ciąży jak robiłam to badanie to teściowa się ucieszyła że wszystko ok bo to oznaczało że z jej synem tez ok :-)
reklama