reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Kunda to super wieści,niezła ta lekarka że w piątki na gorszym sprzęcie przyjmuje:shocked2:
Ja też się zdziwiłam tym badaniem na hiv "bo przecież jak to możliwe":-p ale lekarz mnie uświadomił że wiele osób nie wie o zarażeniu a przecież jest to choroba przenoszona drogą płciową i stało się standardem choć nie u każdego lekarza bo moja przyjaciółka nie miała robionego.
Teraz tylko dreamgirl przekaże dobre wieści po 20 i będzie można zasnąć bez zaglądania co chwilę na bb:-D

dreamgirl Kciuki zaciśnięte baaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kunda hehehhehe... to fajnie, że się zreflektowała, bo przynajmniej Ty się lepiej czujesz ;-)

Ja mam wizytę pierwszego, więc na badania pójdę jakoś 27- ciekawe na ile mnie podliczą;-) A widziałam, że już któraś z Was na genetyczne jest umówiona:szok: Ale leci... O ciąży dowiedziałam się już ponad 3 tygodnie temu... Wow:-)

ninex bo w tej pryzchodni sa 3 gabinety i jej sie w piatki trafia ten gorszy...jak chodzilam po tabletki to nie zwracalam uwagi jak sprzet jest na usg ale teraz to wazne:-)

mi narazie o genetycznych nie mowila tylko o prenatalnych

Co do HIV to faktycznie obowiązkowe mi lekarz powiedział że przy następnej ciąży też będę musiała robić.
W zasadzie to nawet rozumiem jeśli matka okaże się nosicielem ma ogromne szanse by dziecko było zdrowe :) a często zdarza się że nawet nie wie że ktoś ją zaraził np robiąc tatuaż :(

reklama
Do góry