reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja też przed wizytą w zasadzie jak bym miała liczyć od dnia poczęcia to też koniec lipca, początek sierpnia ale oscyluje w granicach 15 -tego :) z usg zobaczę co mi powie. W poniedziałek zrobię ponownie bete żeby się upewnić czy wzrasta ale wizytę zaplanowałam sobie na 1 grudnia. Do mojego gina idzie się z marszu ehhh już mnie przerażają te kolejki rekord siedzenie pod gabinetem prawie 4h wrrr

reklama
Ninex z om 28-29 lipca, ale zobaczymy co z usg, zapisałam się dopiero na 8 grudnia... pójdę może też w pon. Betę zrobić jak małż zostawi kasę ;)
W pierwszej ciąży sprawdził się termin z, pierwszego usg, tzn prawie bo pokazywał 14.11 a urodziłam 12.11

spalabym ciągle najchętniej...

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Vivienne to faktycznie ciekawe jak się wpasujesz;)albo raczej kiedy bąbel zechce wyjść;)
Angi aż 4h,czemu na godz nie umawia?okropne tyle czekać.

Ja chodzę prywatnie nie daleko arkadii a on ma taką zasadę że nie zapisuje na godzinę co za tym idzie siedzisz ile trzeba a nie ile minut wyznaczył. Seryjnie czasem zdarzają się pacjentki co i po 40 minut są a najgorsze to nie te w ciąży tylko te które że tak powiem ... przekwitły :D

Angi mój były lekarz też bez zapisów popoludniami przyjmował i nieraz było czekania, ale ciężarne umawiał rano / południe i przeznaczał na wizytę godzinę, może aż tyle nie siedziałam ale 40 minut to norma. I tani był, szkoda tylko ze tak daleko ode mnie i, teraz nie dam rady z Marysią tam jeździć...

Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2

Część dziewczyny, sporo tu was z Warszawy, może któraś z was może polecić mi dobrego gina do prowadzenia ciąży w Lux medzie? Chciałabym chodzić w ramach pakietu.....

Sykatynka jedyny lekarz którego od nich znam to Krzysztof Maj. Chodziłam do niego w poprzedniej ciazy do prywatnego gabinetu na usg. Z tego co wiem opinie ma rozne, ja jednak byłam zadowolona. Moze po prostu prześwietl ich sobie wszystkich na znanylekarz.pl?

Ja w pierwszej ciąży chciałam chodzić do lux medu, tak jak piszę wichura dobry portal znanylekarz.pl. Na czytałam się opinii i dałam sobie spokój. Dla mnie wypadli słabo no ale to też było 3 lata temu może coś się zmieniło :)

reklama
Jak wam mija niedziela? Jak samopoczucie?

Od rana mój robaczek rozrabia... już doprowadziła mnie do szału, w pokoju armagedon, łóżko rozgrzebane (dodam że w nim nie spała oczywiście u nas musiała-mój błąd trze było w nocy ją przenieść) a teraz kłótnia o krzesło ehhh :angry:

Góra prania do prasowania, walczę z nim od rana ale chyba dam sobie już spokój dokończę za godzinę albo wieczorem :/ trzeba było jednak wczoraj to zrobić ehh :dry:

Do góry