reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam!
Chciałabym do was dołączyć, Lipcowa mamusia po raz drugi:)
Mam nadzieje, że wspólnie fajnie spędzimy ten czas:) ja jeszcze przed wizytą, bez szczególnych zachcianek, ale szukam... szukam... bo coś bym zjadła ale nie wiem co:)
pozdrawiam Mamusie i witam jeszcze raz!

reklama
witam lipcowe mamusie!
chciałabym do Was dołączyć i mam nadzieję zostać na dłużej :tak: w piątek miałam wizytę, ale serduszka jeszcze nie było. następna wizyta w kolejny piątek i mam już nadzieję zobaczyć pikającą kropeczkę. u mnie na razie objawów raczej mało, czasem mi trochę niedobrze i tyle. najbardziej mnie denerwuje to że piersi mnie nie bolą, bo w poprzedniej ciąży był to dla mnie łatwy do sprawdzenia miernik czy z ciążą jest wszystko w porządku, ale przynajmniej cieszę się że w ogóle nie bolą a nie że np. bolały i przestały.

z tego co przejrzałam kilka postów, to chyba mam kilka sąsiadek bo ja też z Ursusa :-)

Witam Migotka. Widzę ze nam sie ta czesc Warszawy rozrasta :) ja co prawda w Pruszkowie mieszkam ale na pograniczu z Piastowem i do Ursusa rzut beretem :)
Wiedziałam zeby nie jeść tego pączka... Wiedziałam. W pierwszej ciazy bardzo mi sie ich chciało i zawsze wymiotowalam, teraz tez... Ale ja głupia, ale na głupotę lekarstwa nie ma...
Aha Migotka mnie tez o dziwo piersi nie bola...

cześć Wichurka :-) troszkę mnie pocieszyłaś z tymi piersiami :tak: a co do pączka, to ja wiedziałam żeby nie jeść tych śledzików... niestety ja się ich jeszcze nie pozbyłam, ale cofają się przeokrutnie ;-)

Wichurka Przepraszam, że narobiłam Ci smaka:-( Ale przynajmniej kalorie się nie wchłonęły :-p
Migotka Witaj w naszym lipcowym gronie :-)
Michalina Trzymam kciuki za wizytę !!!!!!

Ostatnia edycja:

Czesc dziewczynki od 3 dni probowalam napisac post i dolaczyc do was. A jak juz mi sie udalo to post pokazal sie 3 razy :-) przepraszam. :-)

Jestem z Wolomina,ktos jest z Warszawy i okolic? A moze,ktoras z was leczyla sie w Novum?
Dolaczam do tego tygodniowych usg :-) ja ide w piatek i zobaczymy....

V

reklama
Witam nowe Lipcóweczki :) Kurcze tydzień wizyt nam się zaczyna.

U mnie dzisiaj zawitały mdłości, ale nie wiem sama czy to fasolka, czy przez zapalenie oskrzeli. Cały czas kaszle i wyksztuszłam takie obrzydlistwo że masakra. Młody mnie zarazil i teraz będę się męczyć Bóg raczy wiedzieć ile.

Jak się czujecie dziewczynki?

Do góry