reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Melduję się jako przyszła mama lipcowego dzieciaczka :) Mam już synka z października 2013. Mam nadzieję że jak najzdrowiej przejdziemy nasze ciąże. Wizyte u gina mam 13 listopada, a póki co od tygodnia zgaga przeokropna :(

Już po wizycie, ale na razie widać piękny pęcherzyk ciążowy - serduszka jeszcze nie widać, lekarz mówi, że tu w przychodni słaby aparat jest, ale wszystko pięknie się rozwija.

ALe w piątek i tak pójdę na prywatne USG... lepszy sprzeęt, i już starsza ciąża:D

Asiulek - witaj! ja widzę Twój post tylko raz. też mam w piątek USG - o której masz godzinie?

Anieok - ojj współczuję zapalenia oskrzeli. bierzesz coś na to?

Ewelak - o i Ty też wizytujesz w piątek! o której?

Ania-Belfast - współczuję bólu i wizyty w szpitalu. mam nadzieję że szybko znajdą przyczynę. a miałaś już jakieś USG w tej ciąży?

Michalina - ja też z okolic Skoroszy :-) może uda się kiedyś zorganizować spotkanie. jak Ci się tu mieszka? co do drugiej ciąży to mam podobne odczucia - w pierwszej mogłam dużo odpoczywać, spać, a teraz tylko biegam za córcią. ale z drugiej strony nie mam czasu analizować swoich dolegliwości i może psychicznie lepiej zniosę tą ciążę, bo w pierwszej dużo myślałam czy wszystko jest w porządku. u mnie w piątek też było jeszcze za wcześnie na serduszko i też tylko piękny pęcherzyk. gdzie chodzisz prywatnie?

Szczęściara - witaj! też mam nadzieję na zdrową ciążę

Mili - Patka napisała że w tym roku w lipcu urodziła synka:-)

Migotka ide w piatek na 8:40 :-) wczesnoejsze posty sa na 16,17 czy 18 stronie... :-) no nic ja jak bylam na pierwszym usg to jeszcze nic nie bylo widac bo bylam kilka dni po spodziewanym @. A teraz to bedzie 6 tydzien i 5 dzien wiec licze ze zobacze juz moje serduszko. :-) boje sie strasznie bo to moje pierwsze baaardzo wyczekiwane malenstwo a mam juz 29 lat.

Migotka nie zadnego jeszcze nie mialam i dalej czekam na telefon co dalej maja zamiar robic Chce USG by wiedziec ze wszystko jest ok
To czekanie mnie dobija :-(

Ania wspólczuje pobytu w szpitalu i trzymam kciuki aby szybko znależli przyczynę

Witam nowe ciężarowki:-)

Szczęściara ja też mam wizytę 13.11...juz sie doczekać nie mogę

reklama
Migotka no proszę, no koniecznie będzie trzeba zorganizoać spotkanie :) A córcia w jakim wieku jest?
Mi się mieszka dobrze, trochę mnie samoloty denerwują... ale widziały gały co brały :D

Na NFZ chodzę do Bartoszewskiego na Plutonu Torpedy (a Ty?) a prywatnie od czasu do czasu będę jeździć do Michałowic - ja miałam problem zajść w pierwszą ciąże a potem porobiłam i ta z Michałowic mi pomogła(specjalistka od niepłodości). Więc i czasem w 2 ciaży chce do niej pojechać :)

A Ty gdzie chodzisz?

Do góry