reklama
Kamilao34
Zaciekawiona BB
Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.Mi minęły wszystkie objawy. Mam 6t2d i nawet piersi przestaly mnie bolec.
akpuroks
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.
Kamilao34
Zaciekawiona BB
Ja sprawdziłam i się naczytalam że to poronienie albo poród. Ja też przed miałam zaparcia. Narazie się nie przejmuję ale boję się cokolwiek jeść że zaraz będę lecieć. To mnie też pocieszylas.:-) że nie jestem sama.Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]
Kamilao34
Zaciekawiona BB
Super ze nie jesteśmy same :-)Dziewczyny akurat to tez mam 2-3 razy dziennie do toalety nie licząc siku
reklama