Ela1990
Fanka BB :)
Z henną tak jest niestety Ja na szczęście z brwiami nie mam problemu bo mam aż za ciemne bo są kruczoczarneGgratuluje i zazdroszcze serduszek ja jeszcze tyle do srody musze czekac :<
W ogole zla jestem kupilam nowy rodzaj henny do brwi a ona lipna jak cholera nic kompletie mi nie zafarbowalo :/ i niewygodnia byla w uzyciu. Wychodzi ze najlepsza dalej jest najtansza za 2.5 zl :/
Powiedzcie mi: jesteście aż tak przewrażliwione na punkcie kosmetyków, że jeśli gdzieś jest paraben czy peg to automatycznie wyrzucacie? Ja niby na to zawsze zwracałam uwagę ale nie aż tak, a teraz jak jestem w ciąży to podobno jest to bardzo istotne. Nie chcę się przerzucać typowo na eko-kosmetyki ponieważ mam wrażenie, ze nie wszystkie mi służą tzn uwielbiam toniki, zele do mycia itd np z Biolaven, Sylveco czy Vianek ale niestety kremy do twarzy raczej nie są dla mnie. Wiem, że może panikuję bo mam 26 lat ale jak zaczynam stosować naturalne kremy to zaczynają się pojawiać kurze łapki
Ogólnie to nie chcę być totalnie zeschizowana z powodu tej ciąży tylko raczej funkcjonować w ramach zdrowego rozsądku