Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Dziewczyny, a może któraś z postem na pierwszej stronie chciałaby wpisać wstępne terminy, jakie nam wychodzą? Łatwiej byłoby się połapać kto jest na jakim etapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wciąż tłumaczę. Nie mają prawa zwolnić kochana; w ciąży jesteś chroniona.skoro wiedza to tym bardziej bym szla na L zeby nie zrobili celowo tak ze Cie zwolnia przed L4… bo chyba wtedy latwiej
Z tego co wiem teraz do 10 tyg według zaleceń nie słucha się serca. Super, że wszystko dobreSerduszka jeszcze nie słyszałam bo lekarz nie sprawdzał ale powiedział, że jest wszystko w porządku i żeby być spokojnym. Kolejna wizyta 30.01
Wpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminówDziewczyny, a może któraś z postem na pierwszej stronie chciałaby wpisać wstępne terminy, jakie nam wychodzą? Łatwiej byłoby się połapać kto jest na jakim etapie
Też jestem w szoku xdSerio już tak szybko widać? Ja to myślałam, że wcześniej, jak w 10tyg to nie zacznie nic rosnąć
U mnie z om 11.09. Wizyta może w przyszłym tygodniuWpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminów
Super u mnie wychodzi 8.09Wpisałam tak wstępnie to co udało mi się wyłapać, resztę dziewczyn które nie są wpisane proszę o podanie terminów
Metformine mam brać normalnie. Jest dozwolona przynajmniej w pierwszym trymestrze. Nie wiem co będzie dalej. Pewnie bliżej 2 trymestru mi powiedzą co robić@Xxxladyhxxx i jak z metforminą? Konsultowałaś na wizycie?