reklama
Inga u mnie 8+2d , ja pierwszego synka urodziłam po 11 dniach od terminu wiec nastawiam sie ze znowu mogę sobie długo pochodzić w dwupaku
pierwsze badania genetyczne koniec września początek października
Alela gratki
Kingusia mi póki co taki termin wpisali z OM chociaż z dzisiejszego usg powiedziała ze wymiary są w normie wiec zobaczymy
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
pierwsze badania genetyczne koniec września początek października
Alela gratki
Kingusia mi póki co taki termin wpisali z OM chociaż z dzisiejszego usg powiedziała ze wymiary są w normie wiec zobaczymy
santinia
Fanka BB :)
Teraz praktycznie wszystkie są bez amoniaku, Loreal, Garnier, Syoss
Dorota trzymaj się cieplutko!!!
Dlatego tych nie używam, bo kolor włosów po nich mi się nie zmienia
Trudno, jakoś przeżyję tych kilka miesięcy
santinia
Ja tez juz po wizycie. Zarodek jest a i serduszko pikalo. Mam karte ciazy. Jestem bardzo szczesliwa. :-)
Gratulacje
mama_NS
Ja mam troszke mniej od ciebie(termin30.03) a kazal zrobic usg genetyczne 8-30.09 i planuje 16.09Który u Ciebie tc? Ja mam termin na koniec marca ale dzidziuś może urodzić się na początku kwietnia :-) u mnie 9t4d dzidziuś ma 2,5 cm :-)
Mówili Ci już kiedy masz robić te usg prenatalne?
Nie mam pojecia jakich farby uzywa moja fryzjerka,ale moje wlosy dla niej ro udreka bo duzo ich i dluuuuugie sa,a naklada2 kolory,ale teraz chyba sie ucieszy ja juz mniej..wypadaja garsciami i obcinam je przez ro jakies min 20 cm[emoji24] jak nie wylysieje calkiem to bedzie dobrze...podobno w 2 trymestrze bedzie lepiej..zobaczymy... Dlarego tez nie mam zamiaru ich farbowac bo i tak juz sa biedne a farba je zabije calkiem,ale tez kiedys sie zastanawialam czy wolno ale obilo mi sie o uszy wlasnie ze to juz mit.A jakiej farby używasz? Mi farby bez amoniaku nie kryją siwych włosów.
Juz wiem co mam na kolacje [emoji3]omomom naszlo mnie [emoji3]A ja dziś na szybko zrobię domowe hot dogi!!! Tak mi się ich nagle zachciało że zaraz oszaleje!
Witam serdecznie, dołączam do Was
Dane z wczoraj - jest serce, głowa, nogi, ręce 15.1 mm, termin na 7.04
Do tego córka Hania, przedwczoraj ukończone 3 lata
No i po pierwszej ciąży powróciła mi cukrzyca, teraz już typ drugi od początku...
No i po pierwszej ciąży powróciła mi cukrzyca, teraz już typ drugi od początku...
santinia
Witam serdecznie, dołączam do Was
Witamy i zapraszamy
reklama
aal
Ggratuluje i zazdroszcze serduszek ja jeszcze tyle do srody musze czekac :<
W ogole zla jestem kupilam nowy rodzaj henny do brwi a ona lipna jak cholera nic kompletie mi nie zafarbowalo :/ i niewygodnia byla w uzyciu. Wychodzi ze najlepsza dalej jest najtansza za 2.5 zl :/
W ogole zla jestem kupilam nowy rodzaj henny do brwi a ona lipna jak cholera nic kompletie mi nie zafarbowalo :/ i niewygodnia byla w uzyciu. Wychodzi ze najlepsza dalej jest najtansza za 2.5 zl :/