reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja ma swoje takie szaro bure, zawsze na jasno je farbowałam i mam dużo siwych, zwłaszcza na czubku głowy. Farbuje wodą 9% i teraz też mam dylemat co z nimi zrobić i czy czekać do 2trymestru, tylko jak ja będę wyglądać? :(

Inga u mnie 8+2d , ja pierwszego synka urodziłam po 11 dniach od terminu wiec nastawiam sie ze znowu mogę sobie długo pochodzić w dwupaku ;)
pierwsze badania genetyczne koniec września początek października

Alela gratki

Kingusia mi póki co taki termin wpisali z OM chociaż z dzisiejszego usg powiedziała ze wymiary są w normie wiec zobaczymy :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Który u Ciebie tc? Ja mam termin na koniec marca ale dzidziuś może urodzić się na początku kwietnia :-) u mnie 9t4d dzidziuś ma 2,5 cm :-)
Mówili Ci już kiedy masz robić te usg prenatalne?
Ja mam troszke mniej od ciebie(termin30.03) a kazal zrobic usg genetyczne 8-30.09 i planuje 16.09
A jakiej farby używasz? Mi farby bez amoniaku nie kryją siwych włosów.
Nie mam pojecia jakich farby uzywa moja fryzjerka,ale moje wlosy dla niej ro udreka bo duzo ich i dluuuuugie sa,a naklada2 kolory,ale teraz chyba sie ucieszy ja juz mniej..wypadaja garsciami i obcinam je przez ro jakies min 20 cm[emoji24] jak nie wylysieje calkiem to bedzie dobrze...podobno w 2 trymestrze bedzie lepiej..zobaczymy... Dlarego tez nie mam zamiaru ich farbowac bo i tak juz sa biedne a farba je zabije calkiem,ale tez kiedys sie zastanawialam czy wolno ale obilo mi sie o uszy wlasnie ze to juz mit.
A ja dziś na szybko zrobię domowe hot dogi!!! Tak mi się ich nagle zachciało że zaraz oszaleje! :laugh2:
Juz wiem co mam na kolacje [emoji3]omomom naszlo mnie [emoji3]

f2w33e3k1ywvr7rk.png

Witam serdecznie, dołączam do Was :)

Dane z wczoraj - jest serce, głowa, nogi, ręce :D 15.1 mm, termin na 7.04 :)
Do tego córka Hania, przedwczoraj ukończone 3 lata :)

No i po pierwszej ciąży powróciła mi cukrzyca, teraz już typ drugi od początku...

reklama
Ggratuluje i zazdroszcze serduszek :) ja jeszcze tyle do srody musze czekac :<

W ogole zla jestem kupilam nowy rodzaj henny do brwi a ona lipna jak cholera nic kompletie mi nie zafarbowalo :/ i niewygodnia byla w uzyciu. Wychodzi ze najlepsza dalej jest najtansza za 2.5 zl :/

Do góry