reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Ja ma swoje takie szaro bure, zawsze na jasno je farbowałam i mam dużo siwych, zwłaszcza na czubku głowy. Farbuje wodą 9% i teraz też mam dylemat co z nimi zrobić i czy czekać do 2trymestru, tylko jak ja będę wyglądać? :(

Inga u mnie 8+2d , ja pierwszego synka urodziłam po 11 dniach od terminu wiec nastawiam sie ze znowu mogę sobie długo pochodzić w dwupaku ;)
pierwsze badania genetyczne koniec września początek października

Alela gratki

Kingusia mi póki co taki termin wpisali z OM chociaż z dzisiejszego usg powiedziała ze wymiary są w normie wiec zobaczymy :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Który u Ciebie tc? Ja mam termin na koniec marca ale dzidziuś może urodzić się na początku kwietnia :-) u mnie 9t4d dzidziuś ma 2,5 cm :-)
Mówili Ci już kiedy masz robić te usg prenatalne?
Ja mam troszke mniej od ciebie(termin30.03) a kazal zrobic usg genetyczne 8-30.09 i planuje 16.09
A jakiej farby używasz? Mi farby bez amoniaku nie kryją siwych włosów.
Nie mam pojecia jakich farby uzywa moja fryzjerka,ale moje wlosy dla niej ro udreka bo duzo ich i dluuuuugie sa,a naklada2 kolory,ale teraz chyba sie ucieszy ja juz mniej..wypadaja garsciami i obcinam je przez ro jakies min 20 cm[emoji24] jak nie wylysieje calkiem to bedzie dobrze...podobno w 2 trymestrze bedzie lepiej..zobaczymy... Dlarego tez nie mam zamiaru ich farbowac bo i tak juz sa biedne a farba je zabije calkiem,ale tez kiedys sie zastanawialam czy wolno ale obilo mi sie o uszy wlasnie ze to juz mit.
A ja dziś na szybko zrobię domowe hot dogi!!! Tak mi się ich nagle zachciało że zaraz oszaleje! :laugh2:
Juz wiem co mam na kolacje [emoji3]omomom naszlo mnie [emoji3]

f2w33e3k1ywvr7rk.png

Witam serdecznie, dołączam do Was :)

Dane z wczoraj - jest serce, głowa, nogi, ręce :D 15.1 mm, termin na 7.04 :)
Do tego córka Hania, przedwczoraj ukończone 3 lata :)

No i po pierwszej ciąży powróciła mi cukrzyca, teraz już typ drugi od początku...

reklama
Ggratuluje i zazdroszcze serduszek :) ja jeszcze tyle do srody musze czekac :<

W ogole zla jestem kupilam nowy rodzaj henny do brwi a ona lipna jak cholera nic kompletie mi nie zafarbowalo :/ i niewygodnia byla w uzyciu. Wychodzi ze najlepsza dalej jest najtansza za 2.5 zl :/

Do góry