reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Nie zwracam uwagi na kosmetyki w sumie. Uzywam to co uzywalam do mycia i malowania,a krem do smarowania dla ciężarnych kupilam polecany przez dziewczyny na forum,ktore stosowaly juz we wcześniejszych ciazach.

f2w33e3k1ywvr7rk.png

reklama
Ja generalnie malo kosmetykow uzywam (np nie uzywam balsamu do ciala i kremu do twarzy), ale za to bardziej zwracam uwage na to, co jem. Nie fanatycznie, ale jednak zwracam (czasem pozwole sobie na jakis totalny syf... ;) ).

Ja czuje sie coraz gorzej nie dosc ze mdłości to tez wymioty ..śmierdzi mi jedzenie i mam mega wyczulony wech..chyba schudne a nie przytyje..

Mi minęły wszystkie objawy. Mam 6t2d i nawet piersi przestaly mnie bolec.
Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.

Widzę że chyba tak może być bo już kilka osób pisało. Mnie na początku mdlilo piersi jak banki bolały brzuch bolał a teraz została tylko niechęć do jedzenia piersi oklaply ale sutki bolą. Ja nawet byłam u lekarza bo się martwilam że wszystko mi mija ale okazało się że jak na 5 tydz. Wszystko ok i beta rośnie. Wszystkie piszą że mają problem z zaparciami a ja odwrotnie. Często mnie goni do toalety. Wszystko mam na odwrót niż w poprzedniej ciąży.
Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]

Jeśli chodzi o wyproznianie to mam to samo, ale is chciałam sprawdzać sprawdzac w necie czy tak może być bo wszystkie mają zaparcia, a ja 2x dziennie chodzę do wc. Przed ciaza to miałam zaparcia! Dzięki za pocieszenie[emoji1]
Ja sprawdziłam i się naczytalam że to poronienie albo poród. Ja też przed miałam zaparcia. Narazie się nie przejmuję ale boję się cokolwiek jeść że zaraz będę lecieć. To mnie też pocieszylas.:-) że nie jestem sama.

reklama
Te objawy tez mnie trochę martwią ale jeszcze nie swiruje. Na poniedziałek mam planowana wizytę wiec pewnie zapytam o to ale specjalnie szybciej iść chyba nie ma potrzeby :)

Do góry