reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Mam wieczorny smuteczek bo jestem wielkim piwoszem ( zwłaszcza małych browarów regionalnych) a teraz mi zostało jakiś warka radler :( lepsze to niż nic ale.... No nie jest to specjał :< mąż się śmiał dziś że przede mną z półtora roku bez piwa heh.

Btw jakby kogoś interesowało- lech free zupełnie free nie jest tylko 0.5% alko, żywiec to samo 0.5. Warka jest 0.0 i ponoć bavaria jest 0.0 ale jeszcze jej nie testowałam. Ja uważam że 0.5 by nie zaszkodziło bo tak czytałam ale mąż się uparł no to ok.

Ps. Jestem po pierwszym łyku tej warki radler. No sok cytrynowy i tyle. Bu. Smutek wielki.

Miłego wieczoru wszystkim! :)

reklama
Mi jutro stuknie 6 tygodni. Pare dni przed @ która nie przyszła zaczął mi się ślinotok, trwa do dzisiaj. Mdłości, cycory i sikanie pojawiaja się i znikaja...
Dzisiaj np zaje... kręci mi się w głowie, masakra :-o
A zatwardzenia tez mnie omijają :)
W poprzednich ciazach ten problem pojawiał się trochę później, a na początku właśnie szło bardzo sprawnie :p

Kurcze To Ja po tygodniu od tego co miałam dostać miesiączki dostałam zaparć ale zmiana trochę diety i już jest ok na szczęście

Mam wieczorny smuteczek bo jestem wielkim piwoszem ( zwłaszcza małych browarów regionalnych) a teraz mi zostało jakiś warka radler :( lepsze to niż nic ale.... No nie jest to specjał :< mąż się śmiał dziś że przede mną z półtora roku bez piwa heh.

Btw jakby kogoś interesowało- lech free zupełnie free nie jest tylko 0.5% alko, żywiec to samo 0.5. Warka jest 0.0 i ponoć bavaria jest 0.0 ale jeszcze jej nie testowałam. Ja uważam że 0.5 by nie zaszkodziło bo tak czytałam ale mąż się uparł no to ok.

Ps. Jestem po pierwszym łyku tej warki radler. No sok cytrynowy i tyle. Bu. Smutek wielki.

Miłego wieczoru wszystkim! :)
hehe to nie jestem sama z piwkiem ;) również bardzo lubię i koło pracy mam sklep z piwami ostatnio zrobiłam sobie degustacje, Bavaria smacza,jeszcze piłam Birell czeskie pycha ,wino bezalkoholowe równie polecam ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Aal a jakbym sie napila piwka zimnego,albo winka tak na wieczór...
Tez wyszukalam juz piw i tylko o tej warce slyszalam i pilam,ale lemoniada
Trzeba to drugie wyszukac w sklepie

f2w33e3k1ywvr7rk.png

reklama
Do góry