Majorkaaaa
Fanka BB :)
16+0, apetyt bez zmianMi z kolei bóle ustąpiły, teraz są tylko sporadycznie a który masz tc? I jak z apetytem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
16+0, apetyt bez zmianMi z kolei bóle ustąpiły, teraz są tylko sporadycznie a który masz tc? I jak z apetytem?
Hej, ja aktualnie jestem na antybiotyku, też drugi trymestr. Jeden plus, że bez gorączki Z infekcją bujam się od 14.10, antybiotyk od poniedziałku.Hej dziewczyny aktualnie jestem w 15 + 4 i niestety 3 dni temu dopadła mnie choroba. Ból gardła, glowy i gorączka ( zbijałam paracetamolem i łącznie może 1 dzień miałam taką ok 38) dostałam też antybiotyk duomox. Trochę się boję ale wszędzie czytałam że to bezpieczny lek w ciąży. Niestety u mnie choroba tak przebiega zwłaszcza jesienią że nie mam szans i antybiotyk wjeżdża. Cieszę się jedynie że już w 2 trymestrze. Straciłam dwie ciąże z czego jedna właśnie przez bardzo dużą infekcję na początku ciąży. Czy ktoś mnie pocieszy że brał poważniejsze leki i wszystko było ok?
Ja walczyłam bardzo ale jak długo żyje gorączka nigdy mnie nie ominęła w końcu kobiety w ciąży również chorująHej, ja aktualnie jestem na antybiotyku, też drugi trymestr. Jeden plus, że bez gorączki Z infekcją bujam się od 14.10, antybiotyk od poniedziałku.
Mniej lub bardziejJa walczyłam bardzo ale jak długo żyje gorączka nigdy mnie nie ominęła w końcu kobiety w ciąży również chorują
A macie pewność, że to infekcje bakteryjne? Bo przecież na wirusy antybiotyki nie działają a dodatkowo osłabiają organizm ♀Hej, ja aktualnie jestem na antybiotyku, też drugi trymestr. Jeden plus, że bez gorączki Z infekcją bujam się od 14.10, antybiotyk od poniedziałku.
Stuprocentowej nie, ale zdecydowanie objawy ustępują.A macie pewność, że to infekcje bakteryjne? Bo przecież na wirusy antybiotyki nie działają a dodatkowo osłabiają organizm ♀
Zdrówka wam życzę!
U mnie to samo bardzo duża poprawaStuprocentowej nie, ale zdecydowanie objawy ustępują.