Czekaj jeszcze... nic nie zrobisz na razie :/Ale ja nam keki od 3 dni juz odstawione a to znowu podroslo
reklama
A czemu boisz się cp? Miałaś kiedyś? Beta na razie niska, odstawiłaś leki więc poczekaj tydzień i zbadaj bete i progesteron. Trzymam kciuki za szybki okres.Boze teraz sie boje ze to cp
Jennn
Fanka BB :)
A może skonsultujesz się z dr Sydorem?Hej. Nie udzielam się ale czytam na bieżąco.gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Dziewczyny pomocy, lekarz zalecił badania u Paśnika tylko że nie rejestrują już na 2023 rok, chciała bym zarejestrować się przez maila tylko nie wiem co mam do nich w nim napisać. Pomożecie. Może by się coś zwolniło i mnie wcisną.
Dużo łatwiej się do niego dostać i nie ciśnie na szczepienia jak Paśnik.
Poczekaj jeszcze bo progesteron może się utrzymywać w organizmie lub zarodek jeszcze wydziela betę.Nie nie mialam nigdy cp, tak poprostu sie wystraszylam ze skoro odstawilam leki 3 dni temu a beta nadal wzrasta to ze to moze cp
Gość Marta
Fanka BB :)
Ja biore heparyne juz 3 ciaze, bralam wczesniej az do 6tyg po cesarce wiec juz mam super duzo zastrzykow za soba. Niestety nie mam zlotego sposobu na siniaki, caly brzuch mam fioletowy. Ogolnie zawsze robilam w brzuch a przy koncu ciazy w uda bo ciezko bylo mi na brzuchu jakas fałdkę chwycić. Mój lekarz radził ucisnąć miejsce wkucia po.zastrzyku i mówił że nie będzie śladu ale u mnie jakoś się nie sprawdzą.
W tej ciazy jest tragedia z zastrzykami to dopiero 8 tydzien a brzuch mnie bardzo boli przy zastrzyku, mam wrażenie że mam za dużo zrostow na nim juz
W tej ciazy jest tragedia z zastrzykami to dopiero 8 tydzien a brzuch mnie bardzo boli przy zastrzyku, mam wrażenie że mam za dużo zrostow na nim juz
Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Ja też rąk miałam i lekarz kazał odstawić leki. Napisz jeszcze raz do lekarza.Dziewczyny zrobilam jeszczexraz tą bete dla św spokoju i niestety ona zniwu podrosla nieprawidlowo , z 19.3 na 31.7 po 4 dniach,mialam nadzieje ze zacznie spadac , leki odstawione . Co teraz robic?
reklama