Sylwanka89
Fanka BB :)
Ja miałam ostatnio w boczek strasznie bolało .Podobno można też w udo i rękę, ewentualnie w boczki tak koło bioder. Ja zawsze robiłam w brzuch bo bałam się gdzieś indziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam ostatnio w boczek strasznie bolało .Podobno można też w udo i rękę, ewentualnie w boczki tak koło bioder. Ja zawsze robiłam w brzuch bo bałam się gdzieś indziej
A jak znosiłaś w udo?Ja heparyne zawsze brałam w brzuch. Natomiast w pierwszej ciąży spędziłam dużo czasu w szpitalach I tam zawsze podawano w udo.
W udo w tłuszcz czy w mięsień?Ja heparyne zawsze brałam w brzuch. Natomiast w pierwszej ciąży spędziłam dużo czasu w szpitalach I tam zawsze podawano w udo.
Strusio masz jakieś wskazania do CC? Jesteśmy w tym samym wieku i ja się ciągle miotam jak rodzićSuper ...tak..malce jeszcze mają miejsce to szaleją na całego ... ja byłam na USG przedwczoraj. Z małym wszystko w najlepszym porządku . Mój na USG też ruchliwy...ale nic nie pobije jego ADHD wieczorami (.. Nie wiem jak wczoraj to zrobił ale kopał mnie kilkukrotnie po lewej i prawej stronie brzucha równocześnie chyba się rozciągał ) Na genetyczne jestem zapisana po świętach ( mogłabym wcześniej ale mam kumulację USG w tym miesiącu : miałam 2 grudnia, potem 20 grudnia u profesor u której planuje cesarkę , więc już przezucilam genetyczne na 2 stycznia ). P.s. jednak przybieram na wadze . Utylam już kilogram
Właściwie to nie mam Kiedyś jakiś ortopeda sugerował CC ze względu na moje zwichnięte stawy biodrowe za niemowlaka i wspominał coś o jakiejś martwicy....ale to było lata temu.Strusio masz jakieś wskazania do CC? Jesteśmy w tym samym wieku i ja się ciągle miotam jak rodzić
A jak znosiłaś w udo?
Zastrzyki powinno podawać się w fałd skory/tłuszczyk. U mnie z tym udem był problem, bo chwycenie fałdu skory na udzie graniczyło z cudem - brak tłuszczyku na udach (przynajmniej w tamtych czasach ). Położne szybko od tego odeszły i dawały mi zastrzyki w brzuch, chociaż mówiły, że praktykuje się wkuwanie się w udo, bo 'jakoś niefajnie ciężarna w brzuch kluc' - cytat.W udo w tłuszcz czy w mięsień?
No właśnie ja tez w psychice gdzieś tam mam ze wbijam w brzuch a może mojego synka gdzieś ukłuje ☺ale też mam dylemat sama podac w udo kurcze.Zastrzyki powinno podawać się w fałd skory/tłuszczyk. U mnie z tym udem był problem, bo chwycenie fałdu skory na udzie graniczyło z cudem - brak tłuszczyku na udach (przynajmniej w tamtych czasach ). Położne szybko od tego odeszły i dawały mi zastrzyki w brzuch, chociaż mówiły, że praktykuje się wkuwanie się w udo, bo 'jakoś niefajnie ciężarna w brzuch kluc' - cytat.
Ja mam za mało białka S i C i tak dr z kliniki wprowadził 3dni przed transferem i zostało do końca. Mój obecny mowi ze nie zaszkodzi brać do rozwiązania. Ale te kłuciaDziewczyny a Wy macie wskazania do brania tej heparyny czy lekarz to tak profilaktycznie Wam dał?
Ja mam za mało białka S i C i tak dr z kliniki wprowadził 3dni przed transferem i zostało do końca. Mój obecny mowi ze nie zaszkodzi brać do rozwiązania. Ale te kłucia