Czekaj jeszcze... nic nie zrobisz na razie :/Ale ja nam keki od 3 dni juz odstawione a to znowu podroslo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekaj jeszcze... nic nie zrobisz na razie :/Ale ja nam keki od 3 dni juz odstawione a to znowu podroslo
A czemu boisz się cp? Miałaś kiedyś? Beta na razie niska, odstawiłaś leki więc poczekaj tydzień i zbadaj bete i progesteron. Trzymam kciuki za szybki okres.Boze teraz sie boje ze to cp
A może skonsultujesz się z dr Sydorem?Hej. Nie udzielam się ale czytam na bieżąco.gratuluję tym co się udało i trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Dziewczyny pomocy, lekarz zalecił badania u Paśnika tylko że nie rejestrują już na 2023 rok, chciała bym zarejestrować się przez maila tylko nie wiem co mam do nich w nim napisać. Pomożecie. Może by się coś zwolniło i mnie wcisną.
Poczekaj jeszcze bo progesteron może się utrzymywać w organizmie lub zarodek jeszcze wydziela betę.Nie nie mialam nigdy cp, tak poprostu sie wystraszylam ze skoro odstawilam leki 3 dni temu a beta nadal wzrasta to ze to moze cp
Ja też rąk miałam i lekarz kazał odstawić leki. Napisz jeszcze raz do lekarza.Dziewczyny zrobilam jeszczexraz tą bete dla św spokoju i niestety ona zniwu podrosla nieprawidlowo , z 19.3 na 31.7 po 4 dniach,mialam nadzieje ze zacznie spadac , leki odstawione . Co teraz robic?