reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024

Cześć, piszę z zapytaniem, bo nie daje mi to spokoju,a na internecie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jestem obecnie w 2 dpt ,transfer miałam zamrożonym zarodkiem,ale na naturalnym cyklu ( tak lekarz powiedzial). Zastanawia mnie jedna rzecz czy są jakieś wytyczne odnośnie przeprowadzenia transferu do ktorego dnia cyklu można go przeprowadzić? Ja mam swoją owulacja strasznie powolna,wcześniejsze 2 transfery miałam robione w 22dniu cyklu, ale były ro sztuczne cykle,a teraz miałam w 29dniu cyklu i się zastanawiam czy to nie było za późno? Chciałabym uspokoic swoją głowę bo nie daje mi to spokoju.
Dzień cyklu nie ma znaczenia. Jeśli jesteś na naturalnym cyklu to transfer jest wyznaczany na podstawie naturalnie występującej owulacji. Transfer jest w 5(lub 3) dni po owulacji.

reklama
Hej dziewczyny. Jestem nowa tutaj. I mam masę pytań . Przystąpiliśmy do programu IVF jestem już po pierwszej punkcji (31.10) pobrane 8 , zapłodnione 4 , został 1 (zamrożony) , mam odroczony transfer że względu na hiperstymulacje. I moje pytanie głównie dotyczy tego kiedy mniej więcej. Mogę spodziewać się miesiączki. Oczywiście jestem na lekach. Progesteron tabletki plus cyclogest, Dostanę, zastrzyki Neoparin , Metindol, Encorton, też miałyście tego aż tyle. ? Ile mniej więcej czeka się na miesiączkę. Dodam że cykle miałam w miarę regularne , ale nie wie. Czy w takiej sytuacji to ma duże czy małe znaczenie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie. 🙂🙂🙂

Do góry