reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Hej, jestem tu nowa. 😉 I będzie to mój pierwszy raz. Zaczynam od 4.09 - Menopur.

Dodam, że mam prawie 32 lata😊, a moje amh na te chwile to 0,28 😔
Trzeba być dobrej myśli, ja miałam AMH 0,1 a w ciągu dwóch procedur aż 3 zarodki, niestety żaden się nie przyjął, a wiedza lekarzy na tym etapie się zakończyła. Gadali ciągle tylko o AMH AMH, jak okazało się, że to nie problem to nagle brak rozwiązania. Histeroskopia też nic nie wykazała😁

reklama
Jestem po pierwszej punkcji jakieś 3tyg. Niestety nie udało się. Jedno jajeczko, które zostało było puste. W piątek miałam wizytę z wynikami testosteronu i SHBG , które miałam zrobić. Zaczęłam suplementacje, jakieś 1.5 mca, potem znowu te same badania i wizyta przed miesiączką. Biorę rano i wieczorem Fertil amh, witaminę d3 4000, resveratrol, koenzym q10, a do tego wieczorem jeszcze melatonine i żel androtop na testosteron.

Dziewczyny, sama jestem w strakcie stymulacji do ivf - zalozylam geupw wsparcia na facebooku ,, wszystko o in vitro ,, wpadajcie - powspieramy sie wzajemnie :)
Wiesz czemu dziewczyny nie skorzystają z zaproszenia? Bo tu mogą sobie anonimowo pisać... I brzmisz jak troll jakiś, szukasz tematów in vitro i piszesz o grupie. Gdyby chciały to same założyłyby taką grupę bo dłużej "się znają" a Ty ewentualnie mogłabyś do Nich dołączyć 🤡

Wiesz czemu dziewczyny nie skorzystają z zaproszenia? Bo tu mogą sobie anonimowo pisać... I brzmisz jak troll jakiś, szukasz tematów in vitro i piszesz o grupie. Gdyby chciały to same założyłyby taką grupę bo dłużej "się znają" a Ty ewentualnie mogłabyś do Nich dołączyć 🤡
Kilka wlasnie dolaczylo :) idz obleszku rzygaj frustracja gdzie indziej :)

reklama
Do góry