reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
No tak dodatkowe pieniądze się przydadzą 😀 Ania będzie miała dobre wzorce i wyrośnie na samodzielna i niezależna kobietę! A była bardzo marudna jak jej wychodziły?
Roznie. Czworki najwieksze wiec szły dlugo. Ale podobno kły będą jeszcze gorsze 😈. A jak Ty się czujesz?
I nasza druga Mamuska jak? Już pewnie grubas??

Roznie. Czworki najwieksze wiec szły dlugo. Ale podobno kły będą jeszcze gorsze 😈. A jak Ty się czujesz?
Podziwiam Cię za organizację w samodzielnym macierzyństwo 😊

Ta druga to ja? 🤣
Bardzo gruba nie jestem (12 kilo na plusie), kończę 36tc młody waży 2500 . 20,11 mam ostatnią wizytę w klinice u lekarza i decyzja co dalej i kiedy szpital.

Ja teraz o niebo lepiej, mdlosci mniejsze i nie plamie 😀
Kaja czekamy na Twojego Synka! To już niedługo 😀 A może sama zaczniesz szybciej rodzić i nie będzie potrzebne wywoływanie? Wiesz.. firanki, przytulanki 😉

Podziwiam Cię za organizację w samodzielnym macierzyństwo 😊

Ta druga to ja? 🤣
Bardzo gruba nie jestem (12 kilo na plusie), kończę 36tc młody waży 2500 . 20,11 mam ostatnią wizytę w klinice u lekarza i decyzja co dalej i kiedy szpital.
Rety to tuz tuz! Imię ustalone?? Mało przytyłas, u mnie bylo sporo ponad 20kg! Stawiasz na porod naturalny czy cc?

reklama
Dziewczyny czy to normalne czy mam się martwić. Jestem teraz 8+... mdlosci prawie zniknęły, piersi bolą mniej, mam mniejsze zmęczenie i więcej siły. Do tego od 3 nocy lekko się pocę. Czy to normalne? W środę mam wizytę. Robiłam wyniki krew/mocz i są ok, jedynie cukier trochę poniżej normy. Martwię się że to coś złego oznacza ten zanik objawów 😞

Do góry