reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

in vitro z komórką dawczyni

Tak, na ten moment jestem w ciąży. Wcześniej 4 procedury na swoich komórkach, 9 zarodków sie nie zagnieździło. Teraz pierwszy transfer z komórką dawczyni i na razie udany!
To gratulacje i trzymam kciuki. Jeszcze jedno pytanie w klinice bocian a u jakiego lekarza bo napewno będę się przenosić jesli dojdzie do dawstwa jesli tam jest darmowe

reklama
To gratulacje i trzymam kciuki. Jeszcze jedno pytanie w klinice bocian a u jakiego lekarza bo napewno będę się przenosić jesli dojdzie do dawstwa jesli tam jest darmowe
Jestem w Bocianie w Gdańsku u dr A.A. znajdziesz po inicjałach. Z tego co mówił każdy Bocian ma swój niezależny bank.

Nie martw sie, ja w 18 tyg mialam regularne krwawienie ze skrzepami a Anke urodzilam ;) to opróżnił się krwiak powstały po badaniu przezpochwowym którego nie powinno sie robic w 2 trym bez wyraźnych wskazan.
Nasileniem mdłości sie nie sugeruj. To sie ma nijak.
Co do progesteronu to ja zdecydowanie bym brala jeszcze Prolutex! Ktory masz tydzien teraz?
Byłam na usg. Wszystko w porządku. Idealnie zgodnie z terminem transferu czyli 6+6. Plamienie wynika ze zmiany hormonów, więc mam odpoczywać i się cieszyć że Maleństwo żyje i ma się dobrze! 😀

Ewka w wielu klinikach jest darmowe dawstwo . Po tym jak ruszył rządowy program kliniki się lęgną. W poznaniu ostatnio powstały 3 nowe i wszystkie realizują rządowy program. Może najpierw trzeba miasto wybrać? To nie jest prosty wybór. Sama parę razy wybrałam źle. Życzę by Tobie lepiej poszło 🌸

Dziewczyny może będziecie zainteresowane. Jest organizowana konferencja na temat rodzicielstwa niegenetycznego właśnie z invitro. Jak jesteście zainteresowane to dam Wam namiary na zapisy. Konferencja jest on line. Niby dla lekarzy położnych psychologów ale zapisują też osoby zainteresowane tematem. Mnie to bardzo ciekawi bo jestem na etapie przemyśleń czy mówić o AK czy nie, jak tak to kiedy, co to dziecko będzie czuło jak się powie czy niepowie.

Dziewczyny może będziecie zainteresowane. Jest organizowana konferencja na temat rodzicielstwa niegenetycznego właśnie z invitro. Jak jesteście zainteresowane to dam Wam namiary na zapisy. Konferencja jest on line. Niby dla lekarzy położnych psychologów ale zapisują też osoby zainteresowane tematem. Mnie to bardzo ciekawi bo jestem na etapie przemyśleń czy mówić o AK czy nie, jak tak to kiedy, co to dziecko będzie czuło jak się powie czy niepowie.
Chetnie poslucham. Ja mialam adopcję zarodka więc nie mam watpliwosci czy powiedzieć bo i tak będę musiała odpowiedzieć na pytanie o tate.

Tak ja wrocilam od lipca a Ania jest w żłobku i dobrze sobie radzi. Ja teraz kombinuję jak zorganizować opiekę gdy wrócę na dyżury w szpitalu. Anka biega:)
A musisz brac dyżury jak masz małe dziecko? Chociaż pewnie wiecej kasy jest...😀 haha tak myślałam że biega 😉 super! Ząbki już wyszły? 😀

reklama
Do góry