reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ostatni sik przed pójściem spać 😅 więcej dzisiaj nie robi wykorzystałam już limit haha , dla mnie bez zmian ,zobaczymy jutro 🤞

Załączniki

• 7f510db9-cc47-4ede-8760-89ff4a69bd01.jpeg
    7f510db9-cc47-4ede-8760-89ff4a69bd01.jpeg
    8,6 KB · Wyświetleń: 112
  • 670dd0c1-1500-44eb-bb38-479ff8b81eef.jpeg
    670dd0c1-1500-44eb-bb38-479ff8b81eef.jpeg
    7,3 KB · Wyświetleń: 116
Dziewczyny, dzisiaj mam 19 dc i test owu już pokazuje fajną ciemną kreskę, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że już jutro będzie pik, bo dziś mnie cały dzień pobolewa w lewym jajniku 🤪
Wczoraj był seks, dzisiaj robimy przerwę i jutro znów zaaplikujemy 😅 mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulke 😁

Załączniki

• IMG_20241219_140057.jpg
    IMG_20241219_140057.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 63
Dziewczyny, dzisiaj mam 19 dc i test owu już pokazuje fajną ciemną kreskę, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że już jutro będzie pik, bo dziś mnie cały dzień pobolewa w lewym jajniku 🤪
Wczoraj był seks, dzisiaj robimy przerwę i jutro znów zaaplikujemy 😅 mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulke 😁
no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć ☺️ trzymam kciuki za owocne działania 🤞

no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć ☺️ trzymam kciuki za owocne działania 🤞
Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres 😜 ).

Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres 😜 ).
jeśli opóźnia ci się owulacja to również okres będzie później

reklama
no ja bym zrobiła jeszcze jeden ,skoro ten jest z 14 to może teraz być ciemniejszy , sprawdzialabym i rano zrobiła kolejny

Do góry