reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres 😜 ).
a no i tak jak koleżanka wyżej pisze , jak ci się opóźnia owulacja to i okres powinien przyjść później

reklama
no ja bym zrobiła jeszcze jeden ,skoro ten jest z 14 to może teraz być ciemniejszy , sprawdzialabym i rano zrobiła kolejny
To zrobię sobie i dam znać jak wyszedł 🙂
Już bym chciała być z Wami na bieżąco, ale ciągle Was nadrabiam i czytam kilka razy dziennie, bo nie chce pominąć czegoś co działo się u Was w ostatnim tygodniu 😊

27-30 to akurat jest regularny okres :)

Ale skoro teraz będziesz miała owulację w ok 20 którymś dniu cyklu (o ile będzie) to dodaj do tego (10-16 dni) fazy lutealnej
To tak typowo, ale czasem też mam 26 lub 33 dni.
No jestem ciekawa kiedy teraz przyjdzie mi okres jak się nie uda zajść. Mam nadzieję, że się nie dowiem już 😁

To tak typowo, ale czasem też mam 26 lub 33 dni.
No jestem ciekawa kiedy teraz przyjdzie mi okres jak się nie uda zajść. Mam nadzieję, że się nie dowiem już 😁
to wsumie tak jak moje , chociaż to zazwyczaj jest takie 30-33 dni ostatnimi czasy ale to pewnie dlatego że biorę duphaston za każdym razem

reklama
Nadchodzi weekend i przerwa świąteczna… żałuję że teraz nie mam owulacji bo na pewno będziemy „próbować robić dziecko” przez te 2 tygodnie przerwy od pracy i woooolnego 😂 wczoraj znowu kluło mnie w okolicy jajnika, tylko tym razem po drugiej stronie 😆 także cicho liczę że owulacja się przesunęła, ale wiem że to bezsensowne marzenie 🫣szkoda że nie można sobie zaplanować owulki na weekend 🥲

Do góry