reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Tak wygląda drugi test ,jakieś 20 min po tym pierwszym 🫣 i bądź tu człowieku mądry 🤦niby macz drugi ale bym powiedziała że to była taka reszta tego pierwszego 😅

Załączniki

• d35e9352-71fc-4b51-bf59-0961471205d4.jpeg
    d35e9352-71fc-4b51-bf59-0961471205d4.jpeg
    41,7 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Tak wygląda drugi test ,jakieś 20 min po tym pierwszym 🫣 i bądź tu człowieku mądry 🤦niby macz drugi ale bym powiedziała że to była taka reszta tego pierwszego 😅
ja cały czas trzymam kciuki,tyle nas tu zaczarowałaś ,że ja głęboko wierze w twoje dwie kreseczki🙏🤞
Swoją drogą , w przypadku moich pierwszych duszków ,to ten z nocnego moczu był jaśniejszy ,niż ten z dnia po dwóch godzinach nie sikania i picia🫢 tak więc …🤞🤞🤞🤞🤞

ja cały czas trzymam kciuki,tyle nas tu zaczarowałaś ,że ja głęboko wierze w twoje dwie kreseczki🙏🤞
Swoją drogą , w przypadku moich pierwszych duszków ,to ten z nocnego moczu był jaśniejszy ,niż ten z dnia po dwóch godzinach nie sikania i picia🫢 tak więc …🤞🤞🤞🤞🤞
u mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiem 😅 dziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałam ☺️

u mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiem 😅 dziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałam ☺️
🙏🙏🙏🙏✊✊✊ nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej😊🤗

reklama
Do góry