klaudia16
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja cały czas trzymam kciuki,tyle nas tu zaczarowałaś ,że ja głęboko wierze w twoje dwie kreseczkiTak wygląda drugi test ,jakieś 20 min po tym pierwszym i bądź tu człowieku mądry niby macz drugi ale bym powiedziała że to była taka reszta tego pierwszego
Coooś widzę Mocne Myślę że jutro już będzie wiarygodne, takie 11-12 dni po zastrzykuTak wygląda drugi test ,jakieś 20 min po tym pierwszym i bądź tu człowieku mądry niby macz drugi ale bym powiedziała że to była taka reszta tego pierwszego
No jest kreseczka, chyba nawet wyrazniejsza od wczorajszejTak wygląda drugi test ,jakieś 20 min po tym pierwszym i bądź tu człowieku mądry niby macz drugi ale bym powiedziała że to była taka reszta tego pierwszego
u mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiem dziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałamja cały czas trzymam kciuki,tyle nas tu zaczarowałaś ,że ja głęboko wierze w twoje dwie kreseczki
Swoją drogą , w przypadku moich pierwszych duszków ,to ten z nocnego moczu był jaśniejszy ,niż ten z dnia po dwóch godzinach nie sikania i picia tak więc …
no oby oby pewnie jeszcze dzisiaj będę sikać bo przecież jak że by inaczej no do niedzieli powinno już się wyjaśnić jutro będę 11 dni po zastrzyku i jakieś 9-10 dpoCoooś widzę Mocne Myślę że jutro już będzie wiarygodne, takie 11-12 dni po zastrzyku
nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczeju mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiem dziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałam
Trzymam mocno kciuki, ale zapowiada się obiecująco!no oby oby pewnie jeszcze dzisiaj będę sikać bo przecież jak że by inaczej no do niedzieli powinno już się wyjaśnić jutro będę 11 dni po zastrzyku i jakieś 9-10 dpo