reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Zawsze mnie ten kubeczek „przerażał” i nie umiem sobie dalej wyobrazić jak się go używa i jak to może być wygodne 😁
Też miałam takie odczucia ale kupiłam sobie kiedyś dwa na próbę i spodobało mi się to. Minusem jest to że możesz go wymieniać tylko w tych WC gdzie jest umywalka. Byłam zdziwiona że nawet w nocy z niego się nic nie wylewa. Fajna sprawa :-)

reklama
Odnośnie wkładek ja się z ich wyleczyłam bo non stop miałam grzybice .
Czytałam że czarnych majtek się nie powinno używać bo też nie halo. Najlepiej z gołą dupa chodzić.

Tampon tylko na basen .chodz ostatnio chodziłam i wystawał mi sznurek🤦‍♀️
Ja nie wiem jak ktoś może używać zapachowych podpasek taki smród jest z nich bynajmniej dla mnie

Jutro progesteron badam z badań na badań się podnosi
Na początku było ponad 3 potem 6 zobaczymy teraz

Mąż nie jest ojcem dzieci więc nic dostanie.

Nie wchodzi dom w majątek wspolny bo to mój majątek osobisty.
Przepraszam, że się wtrącę, ale nawet jeżeli dzieci nie są jego, a to twój majątek osobisty to jako mąż i tak dziedziczy po tobie jakąś część, bo wtedy twój majątek wchodzi do masy spadkowej i podlega podziałowi. Nawet jakbyś spisała testament nie uwzględniając go to i tak by miał prawo do zachowku.

A kubeczka kiedys próbowałaś ? Fajna alternatywa dla tamponów. Na początku polecam nosić do tego wkładke, później już nie trzeba jak się pojmie poprawne zakładanie kubeczka.
powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka

powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
no właśnie.
Ok tampon sobie wyrzucę a np ten kubeczek mam myć przy wszystkich? Czy brudny wsadzić do torebki? 🤔

reklama
Do góry