reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Zawsze mnie ten kubeczek „przerażał” i nie umiem sobie dalej wyobrazić jak się go używa i jak to może być wygodne 😁
Też miałam takie odczucia ale kupiłam sobie kiedyś dwa na próbę i spodobało mi się to. Minusem jest to że możesz go wymieniać tylko w tych WC gdzie jest umywalka. Byłam zdziwiona że nawet w nocy z niego się nic nie wylewa. Fajna sprawa :-)

reklama
Odnośnie wkładek ja się z ich wyleczyłam bo non stop miałam grzybice .
Czytałam że czarnych majtek się nie powinno używać bo też nie halo. Najlepiej z gołą dupa chodzić.

Tampon tylko na basen .chodz ostatnio chodziłam i wystawał mi sznurek🤦‍♀️
Ja nie wiem jak ktoś może używać zapachowych podpasek taki smród jest z nich bynajmniej dla mnie

Jutro progesteron badam z badań na badań się podnosi
Na początku było ponad 3 potem 6 zobaczymy teraz

Mąż nie jest ojcem dzieci więc nic dostanie.

Nie wchodzi dom w majątek wspolny bo to mój majątek osobisty.
Przepraszam, że się wtrącę, ale nawet jeżeli dzieci nie są jego, a to twój majątek osobisty to jako mąż i tak dziedziczy po tobie jakąś część, bo wtedy twój majątek wchodzi do masy spadkowej i podlega podziałowi. Nawet jakbyś spisała testament nie uwzględniając go to i tak by miał prawo do zachowku.

A kubeczka kiedys próbowałaś ? Fajna alternatywa dla tamponów. Na początku polecam nosić do tego wkładke, później już nie trzeba jak się pojmie poprawne zakładanie kubeczka.
powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka

powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
no właśnie.
Ok tampon sobie wyrzucę a np ten kubeczek mam myć przy wszystkich? Czy brudny wsadzić do torebki? 🤔

reklama
Do góry