reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
powiedzcie mi, jak zmienić/opróżnić taki kubeczek w miejscu publicznym? 😅
Ja ani kubeczków ani tamponów stosować nie będę, ale ciekawa jestem :D
edit: doczytałam, że tylko w łażienkach w których jest umywalka
Jak wiedziałam że będę w miejscu gdzie nie mam możliwości go przemyć to brałam drugi kubeczek i woreczek. Później w domu go wyparzalam. Ale na szczęście w pracy mam zawsze WC z umywalką więc u mnie raczej nie mam z tym problemu. A z takich problemów to przy dłuższych paznokciach był problem z wyciągnięciem tego kubeczka. Ale rzadko mam paznokcie dlugie, przy malych dzieciach się oduczylam hybryd. Noszę też soczewki kontaktowe więc przy długich paznokciach ciężko mi się je wyciąga z oczu.

Dziewczyny chyba robi mi się opryszczka, nie jestem do końca pewna bo czasem zapieką mnie usta ale nie widzę póki co charakterystycznych pęcherzyków..
Tylko zaczerwienienie. Czy w takiej sytuacji powinnam odpuścić starania w tym miesiącu ? 🥲

reklama
Moja przesada wynika z tego, ze wiem jak groźna jest na początku ciąży ☺️
Zastanawiałam się po prostu jak to może wpłynąć na jakość owulacji itp ☺️
no ale póki co nie masz pewności czy to opryszczka, a do potencjalnej ciąży jeszcze sporo czasu więc raczej wyleczysz :)

Jeśli się boisz to odpuść. I poczekaj miesiąc ale za miesiąc znów może coś być i czas ci będzie uciekał.

Do góry