reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ja polecam zastosować perły księżniczki
coś czytałam o tym ale się boje jakoś tego , wgl nie jestem za globulkami różnego typu 😔 wiąże się to z tym że trzeba zrobić przerwę w stosunkach a ja nie lubię 😅 a z tymi perłami to czytałam że dziewczyna później jakieś dziwne rzeczy wychodziły stamtąd i się przestraszylam

coś czytałam o tym ale się boje jakoś tego , wgl nie jestem za globulkami różnego typu 😔 wiąże się to z tym że trzeba zrobić przerwę w stosunkach a ja nie lubię 😅 a z tymi perłami to czytałam że dziewczyna później jakieś dziwne rzeczy wychodziły stamtąd i się przestraszylam
Co za ciemnogród! Żadnych pereł księżniczki nie wkładajcie w swoje narządy rodne. Każdy lekarz to powie.

Co za ciemnogród! Żadnych pereł księżniczki nie wkładajcie w swoje narządy rodne. Każdy lekarz to powie.
no właśnie mówię że ja się boje . Czytałam że dziewczynom później wypływały z pochwy jakieś dziwne rzeczy ,niby zanieszczenia które się tam znajdowały , ale ja jakoś nie jestem przekonana i myślę że mógłbym tylko pogorszyć sprawę . Mówię wgl nie lubię globulek , używam jak już lekarz każe , ale nie jestem zwolennikiem bo wieże się to z tygodniowa min przerwa od stosunków , a dla mnie to za długo 😅 jedynie jakie lubię to mucovagin ,ale to używam ich czasem po stosunku jak czuje że coś się zatarło tam

Tak to prawda trzeba robic przerwę ale coś za coś. To wychodzi m. In obumarły nabłonek mi po jednej fajnie się oczyściło . Najlepiej zrobić 6 szt w ciągły jednego cyklu . Ja byłam mega zadowolona już po pierwszej

no właśnie mówię że ja się boje . Czytałam że dziewczynom później wypływały z pochwy jakieś dziwne rzeczy ,niby zanieszczenia które się tam znajdowały , ale ja jakoś nie jestem przekonana i myślę że mógłbym tylko pogorszyć sprawę . Mówię wgl nie lubię globulek , używam jak już lekarz każe , ale nie jestem zwolennikiem bo wieże się to z tygodniowa min przerwa od stosunków , a dla mnie to za długo 😅 jedynie jakie lubię to mucovagin ,ale to używam ich czasem po stosunku jak czuje że coś się zatarło tam
Jasne ja napisałam co ja stosowałam i co polecam ale to jest każdego wybór 🥰

ooo i jak się sprawdzają ? ja robię sobie rzęsy dobre 3 lata i czasami męczy mnie to leżenie na uzupełnieniu. Zastanawiałam się nad takimi ale mam wrażenie, że sobie oko wydłubie przy tym jak będę próbowała je nałożyć 😂
No mi się sprawdzają super. Zaczęłam od kiss falscara z Rossmanna rzęsy w pakiecie z Bond&Seal i remover też tej firmy. I nadal ich używam tylko ja rzęs nie czyszczę tylko wyrzucam i dlatego same rzęsy kupuje na temu lub na shein. Spokojnie dochodzi się do wprawy. Nic trudnego

reklama
Wiecie co jest hitem ? Że dokąd do was to napisałam ,zaczęłam co chwilę się poprawiać żeby mnie nie uwierało , siedzieć tak żeby nie ściskać psioszki ( tak jakby szeroko 😅) i już nie czuje takiego intensywniego zapachu . Trochę ,ale tak delikatnie mega . Magia 😅

Do góry