MamaR
Fanka BB :)
Też czekam z nadzieją że go założępowiedzcie mi prosze, ja nie widze bo zle
szukam, czy nie ma
jeszcze wątku sierpniowe mamy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czekam z nadzieją że go założępowiedzcie mi prosze, ja nie widze bo zle
szukam, czy nie ma
jeszcze wątku sierpniowe mamy?
No ktoś musiTeż czekam z nadzieją że go założę
coś czytałam o tym ale się boje jakoś tego , wgl nie jestem za globulkami różnego typu wiąże się to z tym że trzeba zrobić przerwę w stosunkach a ja nie lubię a z tymi perłami to czytałam że dziewczyna później jakieś dziwne rzeczy wychodziły stamtąd i się przestraszylamJa polecam zastosować perły księżniczki
Co za ciemnogród! Żadnych pereł księżniczki nie wkładajcie w swoje narządy rodne. Każdy lekarz to powie.coś czytałam o tym ale się boje jakoś tego , wgl nie jestem za globulkami różnego typu wiąże się to z tym że trzeba zrobić przerwę w stosunkach a ja nie lubię a z tymi perłami to czytałam że dziewczyna później jakieś dziwne rzeczy wychodziły stamtąd i się przestraszylam
no właśnie mówię że ja się boje . Czytałam że dziewczynom później wypływały z pochwy jakieś dziwne rzeczy ,niby zanieszczenia które się tam znajdowały , ale ja jakoś nie jestem przekonana i myślę że mógłbym tylko pogorszyć sprawę . Mówię wgl nie lubię globulek , używam jak już lekarz każe , ale nie jestem zwolennikiem bo wieże się to z tygodniowa min przerwa od stosunków , a dla mnie to za długo jedynie jakie lubię to mucovagin ,ale to używam ich czasem po stosunku jak czuje że coś się zatarło tamCo za ciemnogród! Żadnych pereł księżniczki nie wkładajcie w swoje narządy rodne. Każdy lekarz to powie.
Tak to prawda trzeba robic przerwę ale coś za coś. To wychodzi m. In obumarły nabłonek mi po jednej fajnie się oczyściło . Najlepiej zrobić 6 szt w ciągły jednego cyklu . Ja byłam mega zadowolona już po pierwszejcoś czytałam o tym ale się boje jakoś tego , wgl nie jestem za globulkami różnego typu wiąże się to z tym że trzeba zrobić przerwę w stosunkach a ja nie lubię a z tymi perłami to czytałam że dziewczyna później jakieś dziwne rzeczy wychodziły stamtąd i się przestraszylam
właśnie że niektórzy bardziej świadomi sami polecająCo za ciemnogród! Żadnych pereł księżniczki nie wkładajcie w swoje narządy rodne. Każdy lekarz to powie.
Jasne ja napisałam co ja stosowałam i co polecam ale to jest każdego wybórno właśnie mówię że ja się boje . Czytałam że dziewczynom później wypływały z pochwy jakieś dziwne rzeczy ,niby zanieszczenia które się tam znajdowały , ale ja jakoś nie jestem przekonana i myślę że mógłbym tylko pogorszyć sprawę . Mówię wgl nie lubię globulek , używam jak już lekarz każe , ale nie jestem zwolennikiem bo wieże się to z tygodniowa min przerwa od stosunków , a dla mnie to za długo jedynie jakie lubię to mucovagin ,ale to używam ich czasem po stosunku jak czuje że coś się zatarło tam
No mi się sprawdzają super. Zaczęłam od kiss falscara z Rossmanna rzęsy w pakiecie z Bond&Seal i remover też tej firmy. I nadal ich używam tylko ja rzęs nie czyszczę tylko wyrzucam i dlatego same rzęsy kupuje na temu lub na shein. Spokojnie dochodzi się do wprawy. Nic trudnegoooo i jak się sprawdzają ? ja robię sobie rzęsy dobre 3 lata i czasami męczy mnie to leżenie na uzupełnieniu. Zastanawiałam się nad takimi ale mam wrażenie, że sobie oko wydłubie przy tym jak będę próbowała je nałożyć