reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Sprzyjają powstawaniu infekcji. Wszystkie wydzieliny się "kiszą" na takiej wkładce, to jest świetna pożywka dla bakterii, grzybków itp. (ciepło, wilgotno, nieprzewiewnie) -z tym wszystkim wargi sromowe mają kontakt, więc wszystko może wrócić z powrotem do pochwy co = infekcja.

Te perfumowane dodatkowo mogą podrażniać skórę
a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca? :D
Może jestem psychiczna , ale wąchając majtki jest lekki zapach taki rybi ale bez tragoedi , trochę więcej takich wodnistych upławów na majtkach bez koloru , podczas podcekrania zero zapachu na papierze , a przez spodnie czuje zupełnie innych zapach niż na matkach ... 😯😤
a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.

a tak z ciekawości - przecież w majtkach też pipka ma kontakt z wydzieliną. Więc w sumie jaka to różnca? :D

a może Ty masz coś ze spodniami nie tak i to przez to Ci sie wydaje. Mix potu i jakiegoś dziwnego materiału i barwnika w spodniach i taki efekt.
Przez tą dzisiejszą dyskusję siedzę właśnie i szukam bawełnianych majtek… 😁

wiesz co wczoraj miałam te same może dlatego , ale wczoraj nic nie było . Kiedys miałam w innych spodniach , akurat te mam z tych mniej obcisłych . No nie wiem , przebiorę i umyje się po pracy i zobaczymy czy wróci ten zapach , i tak zgłoszę to tej lekarce może ona powie coś innego niż ta do której zawsze chodzę 🤔

Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki
ooo i jak się sprawdzają ? ja robię sobie rzęsy dobre 3 lata i czasami męczy mnie to leżenie na uzupełnieniu. Zastanawiałam się nad takimi ale mam wrażenie, że sobie oko wydłubie przy tym jak będę próbowała je nałożyć 😂

reklama
@MamaR krew pobrana? Miałaś dzisiaj robić chyba betę i proga?
Tak, byłam rano na progesteron i beta HCG , wyniki będą wieczorem jak wrócę z pracy więc dam znac. Póki co okresu nie ma ale testów też nie robiłam bo już mnie to męczy jak się doszukuje kreski , ostatnio jakiś duch był to już sobie wszystko zaplanowałam kiedy L4 , kiedy wizyty i termin porodu 🤣

Do góry