reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No i byłam u lekarza. Płuca są czyste. Oskrzela też. A duszę się jak świnia 😭
Z mojego zapalenia pęcherza, na które brałam urofu....ne, która pomogła tylko na 2 dni bo znowu boli jak siusiam, nerki mi siadły 🥺🥺
Szybkie USG w przychodni, włączony antybiotyk i do poradni skierowanie bo nie pracują jak powinny. Gdybym poszła za 2 dni do przychodni to urosepsy dostałabym. Jezus Maria jak ja się wystraszylam lekarza, pierwszy raz w życiu ☹️.
Infekcja poszła sobie dalej na organizm.
Nie ma co , jak nie urok to sracz..a 🥺
Może krztusiec? U nas w mieście panuje od jesieni. Duszacy kaszel, że nie idzie oddechu zlapac

reklama
Ja tak samo! Nienawidzę jesieni (takiej szarej, burej), listopada, krótkich dni. Nic mi się ne chce, o 16 ciemno i człowiek już mentalnie jest na kanapie, bo przecież noc. Czekam tylko na święta, żeby dzień zaczął się już wydłużać.
Ale dostaliśmy hajs w pracy na święta, więc popraiwło mi to humor i postanowiłam pierwszy raz w zyciu zapisać się na rzęsy 😁
Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki

Dziewczyny u mnie znowu ten estradiol wybiło na dwa razy więcej, wczoraj ok. 2400 :o mam nadzieję, że nie jest to tak że wcześniej był za mały, a teraz będzie za duży 😳
ja sobie teraz przypomniałam, że przed pukncją ja miałam jakiś nieduży estradiol w porównaniu tu do dziewczyn na forum. Mi się w sumie podwajał co 2 dni i nie wiem czy dobiłam do 2k. A jak wiemy efekt stymulacji dość marny.

Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki
a na czym polegają takie rzęsy?
Bo np próbowałam kleić kępki i połowki to nie wychodziło mi to :D manualne umiejętności -100000

Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣
😂😂😂 Kobiecie nie dogodzi. Dla mnie to tak idealnie byłoby 25 st cały rok

ja sobie teraz przypomniałam, że przed pukncją ja miałam jakiś nieduży estradiol w porównaniu tu do dziewczyn na forum. Mi się w sumie podwajał co 2 dni i nie wiem czy dobiłam do 2k. A jak wiemy efekt stymulacji dość marny.
U mnie przy pierwszym podejściu była słabizna, maksymalnie urósł do niecałych 800, a potem tuż przed punkcją spadł. Strasznie nie chcę się nakręcać, ale skoro teraz jest zupełnie inaczej..... 🥹

a na czym polegają takie rzęsy?
Bo np próbowałam kleić kępki i połowki to nie wychodziło mi to :D manualne umiejętności -100000
To są takie rzęsy które trzymają się tydzień spokojnie. Malujesz rzęsy sealem takim jak tusz i przykładasz kępki albo trochę dłuższe paski i rzęsy jak z salonu. 10 min i gotowe i nawet faceci w pracy zawsze mówią że mam ładne i kiedy ja mam czas chodzić do kosmetyczki😂

To są takie rzęsy które trzymają się tydzień spokojnie. Malujesz rzęsy sealem takim jak tusz i przykładasz kępki albo trochę dłuższe paski i rzęsy jak z salonu. 10 min i gotowe i nawet faceci w pracy zawsze mówią że mam ładne i kiedy ja mam czas chodzić do kosmetyczki😂
a ile umiejętności manualnych to wyamaga? 😂 bo jak porównywanie do klejenia to nie dam rady 😂

reklama
Do góry