reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

też nienawidzę tak pory roku , jakby chociaż był śnieg to by człowiek jakoś inaczej odczuł a tak wstanę na 7 do pracy ciemno jak w d... Wracam po 15 , wchodząc do domu już jest szarowka i za chwilę ziemni no dramat . Mój mózg mówi , trzeba iść spać bo jest noc i nic się człowiekowi nie chce 😔
Jesień jest okropna !! . Ponoć dużo ludzi depresji w tym czasie dostaje (gdzieś czytałam jakiś artykuł).

reklama
Ja też uwielbiam lato,szczególnie nasze wyjazdy nad morze 🤭 tylko nie lubię tej parówy, dobija mnie.
A widzę, że się przekonałaś do rzęs.
Ja już nigdy nie zrobię. Serio. Poszłam do Baby , opinie dobre,salon. Odpadały mi z moimi . Zrobiłam w lipcu a w sierpniu rzęs swoich nie miałam 😱. Kur... czułam się jak Łysa. Tyle kasy wydałam na odżywki,żeby rosły, że głowa mała 🤦‍♀️
to jakoś kiepsko musiała Ci zrobić albo jakaś alergia. Robię rzęsy od jakiś 5 lat i dalej mam swoje rzęsy , wiadomo jakbym zdjęcia sztuczne całkiem to czułabym się ,,łysa ,, że względu na to że jestem przyzwyczajona do możnego efektu na oczach , do czarnych rzęs bo swoje mam jasne , ale one tam dalej są i nic im nie dolega . Wypadają w większości same sztuczne , wiadomo zdążają się że wypada z moją ale to też jest całkowicie normalne. Na co dzień też wpadają nam rzęsy tylko tego nie widać , a jak wypada ci rzęsa z kępka to od razu widzisz i przez to też jest takie wrażenie ☺️

Jesień jest okropna !! . Ponoć dużo ludzi depresji w tym czasie dostaje (gdzieś czytałam jakiś artykuł).
tak tak , też to kiedyś czytałam. Nie dziwię się wgl skoro wiecznie jest szaro i ponuro . Nie ma gdzie wyjść , co zrobić w swoim życiu . Zero słońca ,dzień krótki i człowiek ma wrażenie że jest tylko praca-dom-praca-dom . Bo w lato się wyjdzie na spacer , na ogródki gdzieś posiedzieć , nad wodę i tak dalej i coś z tego życia się na

Ja też uwielbiam lato,szczególnie nasze wyjazdy nad morze 🤭 tylko nie lubię tej parówy, dobija mnie.
A widzę, że się przekonałaś do rzęs.
Ja już nigdy nie zrobię. Serio. Poszłam do Baby , opinie dobre,salon. Odpadały mi z moimi . Zrobiłam w lipcu a w sierpniu rzęs swoich nie miałam 😱. Kur... czułam się jak Łysa. Tyle kasy wydałam na odżywki,żeby rosły, że głowa mała 🤦‍♀️
no dzięki, teraz się waham 😂

to jakoś kiepsko musiała Ci zrobić albo jakaś alergia. Robię rzęsy od jakiś 5 lat i dalej mam swoje rzęsy , wiadomo jakbym zdjęcia sztuczne całkiem to czułabym się ,,łysa ,, że względu na to że jestem przyzwyczajona do możnego efektu na oczach , do czarnych rzęs bo swoje mam jasne , ale one tam dalej są i nic im nie dolega . Wypadają w większości same sztuczne , wiadomo zdążają się że wypada z moją ale to też jest całkowicie normalne. Na co dzień też wpadają nam rzęsy tylko tego nie widać , a jak wypada ci rzęsa z kępka to od razu widzisz i przez to też jest takie wrażenie ☺️
Pewnie źle mi zrobiła a może faktycznie alergia bo tusz do rzęs też muszę mieć jakiś a nie taki czy taki bo oczy szczypią 😥
tak tak , też to kiedyś czytałam. Nie dziwię się wgl skoro wiecznie jest szaro i ponuro . Nie ma gdzie wyjść , co zrobić w swoim życiu . Zero słońca ,dzień krótki i człowiek ma wrażenie że jest tylko praca-dom-praca-dom . Bo w lato się wyjdzie na spacer , na ogródki gdzieś posiedzieć , nad wodę i tak dalej i coś z tego życia się na
Ja lubiłam jesień jak byłam nastolatką, tylko wtedy. Czytałam sobie kryminały i ciepłe kakao popijałam 🙂 . A jesień teraz dla mnie mogłaby nie istnieć. Chyba sobie choinkę ubiorę na poprawę humoru i zacznę afirmować zimę 🤣

reklama
Do góry