reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A ja mam do was takie krępujące pytanie , kiedyś już tak miałam teraz znowu . Czuje u siebie taki nieprzyjemny zapach ,nie potrafię go za bardzo nawet określić ale czuję go normalnie przez spodnie . Za równo teraz jak i wtedy jest to zaraz po okresie . Samo przyszło od samo poszło wtedy . Zrobiłam badania na bakterie i grzyby , testy mucha i cytologię ,nigdzie nic nie wyszło prócz tego że mam zaburzona florę bakteryjna i lekarka kazała mi brać wtedy globulki dopochowowe a teraz jak pytałam to mówiła żeby łykać probiotyki , cały czas łykam a tutaj znowu sie to pojawiło . Nie wiem czy to zależy od bielizny jaka założę ? Od spodni czy są mniej czy bardziej opięte ? Ale wkurzyłam się bo zaraz dni płodne a ja będę się stresować uprawiać seks bo będę czuła dyskomfort że smierdze 😯😔 idę dzisiaj do gina na monitoring to jej zapytam ale może wy wiecie co można zrobić ,co zbadać żeby znaleźć powód tego ? Oplawow brak ,nic mnie nie boli , nie swędzi tylko ten zapach 😯

Ale mnie wczoraj i dziś w pracy wymęczyły dzieciaki… wczoraj dzień pełen wrażeń, 22 tys kroków nabitych a młodsza mimo to od 4.30 do 5.30 serenada „ja chcę do mamuusiii”… i weź tu wytłumacz dziecku że jest ciocia a mamusia wróci jutro… :( więc od 4.30 do 5.30 brak snu i noszenie… potem trzeba szybko zawieść do placówek i do drugiej pracy - 5 miesięcznego bobaska 😬 5 godzin i znowu odbiór dwóch szalonych dziewczynek i tak do 24 razem z nimi. Dobrze że chociaż jutro mam wolne, bo po takich 3 dniach bycia „samotną matką” muszę odespać 🤣🤣🤣🤣

A ja mam do was takie krępujące pytanie , kiedyś już tak miałam teraz znowu . Czuje u siebie taki nieprzyjemny zapach ,nie potrafię go za bardzo nawet określić ale czuję go normalnie przez spodnie . Za równo teraz jak i wtedy jest to zaraz po okresie . Samo przyszło od samo poszło wtedy . Zrobiłam badania na bakterie i grzyby , testy mucha i cytologię ,nigdzie nic nie wyszło prócz tego że mam zaburzona florę bakteryjna i lekarka kazała mi brać wtedy globulki dopochowowe a teraz jak pytałam to mówiła żeby łykać probiotyki , cały czas łykam a tutaj znowu sie to pojawiło . Nie wiem czy to zależy od bielizny jaka założę ? Od spodni czy są mniej czy bardziej opięte ? Ale wkurzyłam się bo zaraz dni płodne a ja będę się stresować uprawiać seks bo będę czuła dyskomfort że smierdze 😯😔 idę dzisiaj do gina na monitoring to jej zapytam ale może wy wiecie co można zrobić ,co zbadać żeby znaleźć powód tego ? Oplawow brak ,nic mnie nie boli , nie swędzi tylko ten zapach 😯
Zrób znowu cytologię i jeśli nic nie wyjdzie to zmień bieliznę na bawełnianą, w nocy śpij bez majtek 😁 i zdrowa dieta. Możesz też mieć jakiś stan zapalny w organizmie więc bym powtórzyła badania krwi.

Zrób znowu cytologię i jeśli nic nie wyjdzie to zmień bieliznę na bawełnianą, w nocy śpij bez majtek 😁 i zdrowa dieta. Możesz też mieć jakiś stan zapalny w organizmie więc bym powtórzyła badania krwi.
Właśnie, macie jakieś polecane sklepy z ładną (a nie babciowa) bielizną, ale właśnie z bawełny?

dokładnie tak jak napisała niezapominajka, noś bawełniane majtki, w nocy śpij bez. Używasz wkładek? Jeśl tak to odstaw najlepiej, może kup sobie jakiś lactovaginal.

reklama
dokładnie tak jak napisała niezapominajka, noś bawełniane majtki, w nocy śpij bez. Używasz wkładek? Jeśl tak to odstaw najlepiej, może kup sobie jakiś lactovaginal.
właśnie wkładek nie używam , stringów nie noszę już od dawna staram się jakaś w miarę normalne bieliznę nosić ale nie zawsze bawełniana 😔 myje się płyn do higieny provag i biorę te same probiotyki . Zapytam o tą cytologię dzisiaj ale jak pytałam 1.5 tygodnia temu to powiedziała że nie ma potrzeby powtarzać skoro mam tylko ta florę zaburzona i nie ma żadnych bakterii . A jakie badania na stan zapalny w organizmie ? Taka zwykła morfologię ? Crp ?

Do góry