klaudia16
Fanka BB :)
nieee , bo je pokleisz i będzie maskaraej ale tych zrobionych rzęs nie wolno malować, nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nieee , bo je pokleisz i będzie maskaraej ale tych zrobionych rzęs nie wolno malować, nie?
Tak Nas stworzono i facet chce czy nie musi się z tym pogodzić. Ja zawsze mówię " widziały gały co brały "Kobiecie nie dogodzi. Dla mnie to tak idealnie byłoby 25 st cały rok
Dokładnie. Dlatego jak tak marudzę to mój jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszczaTak Nas stworzono i facet chce czy nie musi się z tym pogodzić. Ja zawsze mówię " widziały gały co brały "
Zrób znowu cytologię i jeśli nic nie wyjdzie to zmień bieliznę na bawełnianą, w nocy śpij bez majtek i zdrowa dieta. Możesz też mieć jakiś stan zapalny w organizmie więc bym powtórzyła badania krwi.A ja mam do was takie krępujące pytanie , kiedyś już tak miałam teraz znowu . Czuje u siebie taki nieprzyjemny zapach ,nie potrafię go za bardzo nawet określić ale czuję go normalnie przez spodnie . Za równo teraz jak i wtedy jest to zaraz po okresie . Samo przyszło od samo poszło wtedy . Zrobiłam badania na bakterie i grzyby , testy mucha i cytologię ,nigdzie nic nie wyszło prócz tego że mam zaburzona florę bakteryjna i lekarka kazała mi brać wtedy globulki dopochowowe a teraz jak pytałam to mówiła żeby łykać probiotyki , cały czas łykam a tutaj znowu sie to pojawiło . Nie wiem czy to zależy od bielizny jaka założę ? Od spodni czy są mniej czy bardziej opięte ? Ale wkurzyłam się bo zaraz dni płodne a ja będę się stresować uprawiać seks bo będę czuła dyskomfort że smierdze idę dzisiaj do gina na monitoring to jej zapytam ale może wy wiecie co można zrobić ,co zbadać żeby znaleźć powód tego ? Oplawow brak ,nic mnie nie boli , nie swędzi tylko ten zapach
Właśnie, macie jakieś polecane sklepy z ładną (a nie babciowa) bielizną, ale właśnie z bawełny?Zrób znowu cytologię i jeśli nic nie wyjdzie to zmień bieliznę na bawełnianą, w nocy śpij bez majtek i zdrowa dieta. Możesz też mieć jakiś stan zapalny w organizmie więc bym powtórzyła badania krwi.
dokładnie tak jak napisała niezapominajka, noś bawełniane majtki, w nocy śpij bez. Używasz wkładek? Jeśl tak to odstaw najlepiej, może kup sobie jakiś lactovaginal.A ja mam do was takie krępujące pytanie , kiedyś już tak miałam teraz znowu . Czuje u siebie taki nieprzyjemny zapach ,nie potrafię go za bardzo nawet określić ale czuję go normalnie przez spodnie . Za równo teraz jak i wtedy jest to zaraz po okresie . Samo przyszło od samo poszło wtedy . Zrobiłam badania na bakterie i grzyby , testy mucha i cytologię ,nigdzie nic nie wyszło prócz tego że mam zaburzona florę bakteryjna i lekarka kazała mi brać wtedy globulki dopochowowe a teraz jak pytałam to mówiła żeby łykać probiotyki , cały czas łykam a tutaj znowu sie to pojawiło . Nie wiem czy to zależy od bielizny jaka założę ? Od spodni czy są mniej czy bardziej opięte ? Ale wkurzyłam się bo zaraz dni płodne a ja będę się stresować uprawiać seks bo będę czuła dyskomfort że smierdze idę dzisiaj do gina na monitoring to jej zapytam ale może wy wiecie co można zrobić ,co zbadać żeby znaleźć powód tego ? Oplawow brak ,nic mnie nie boli , nie swędzi tylko ten zapach
A to chyba wszyscy w domu mielibyśmy,tak mi się wydaje
właśnie wkładek nie używam , stringów nie noszę już od dawna staram się jakaś w miarę normalne bieliznę nosić ale nie zawsze bawełniana myje się płyn do higieny provag i biorę te same probiotyki . Zapytam o tą cytologię dzisiaj ale jak pytałam 1.5 tygodnia temu to powiedziała że nie ma potrzeby powtarzać skoro mam tylko ta florę zaburzona i nie ma żadnych bakterii . A jakie badania na stan zapalny w organizmie ? Taka zwykła morfologię ? Crp ?dokładnie tak jak napisała niezapominajka, noś bawełniane majtki, w nocy śpij bez. Używasz wkładek? Jeśl tak to odstaw najlepiej, może kup sobie jakiś lactovaginal.