reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
to jakoś kiepsko musiała Ci zrobić albo jakaś alergia. Robię rzęsy od jakiś 5 lat i dalej mam swoje rzęsy , wiadomo jakbym zdjęcia sztuczne całkiem to czułabym się ,,łysa ,, że względu na to że jestem przyzwyczajona do możnego efektu na oczach , do czarnych rzęs bo swoje mam jasne , ale one tam dalej są i nic im nie dolega . Wypadają w większości same sztuczne , wiadomo zdążają się że wypada z moją ale to też jest całkowicie normalne. Na co dzień też wpadają nam rzęsy tylko tego nie widać , a jak wypada ci rzęsa z kępka to od razu widzisz i przez to też jest takie wrażenie ☺️
Ja miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach 😂 Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna 😆

Dziewczyny u mnie znowu ten estradiol wybiło na dwa razy więcej, wczoraj ok. 2400 :o mam nadzieję, że nie jest to tak że wcześniej był za mały, a teraz będzie za duży 😳

Ja miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach 😂 Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna 😆
Miałam tak samo 😀 raz w życiu zrobiłam rzęsy na swój ślub, a później żałowałam i chciałam je odkleić 🙈 wolę jednak swoje naturalne

reklama
To ja z paznokciam też tak mam, nie lubię długich, a w ogóle uważam, ze takie mega długie jak mają influ nie wyglądają dobrze i nie rozumiem tej mody :D
Ja chcę zobaczyć jak się będę czuć z rzęsamii, bo swoje po mamusi 🤣 mam naprawdę liche, proste i krótkie.

Do góry