reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
to jakoś kiepsko musiała Ci zrobić albo jakaś alergia. Robię rzęsy od jakiś 5 lat i dalej mam swoje rzęsy , wiadomo jakbym zdjęcia sztuczne całkiem to czułabym się ,,łysa ,, że względu na to że jestem przyzwyczajona do możnego efektu na oczach , do czarnych rzęs bo swoje mam jasne , ale one tam dalej są i nic im nie dolega . Wypadają w większości same sztuczne , wiadomo zdążają się że wypada z moją ale to też jest całkowicie normalne. Na co dzień też wpadają nam rzęsy tylko tego nie widać , a jak wypada ci rzęsa z kępka to od razu widzisz i przez to też jest takie wrażenie ☺️
Ja miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach 😂 Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna 😆

Dziewczyny u mnie znowu ten estradiol wybiło na dwa razy więcej, wczoraj ok. 2400 :o mam nadzieję, że nie jest to tak że wcześniej był za mały, a teraz będzie za duży 😳

Ja miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach 😂 Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna 😆
Miałam tak samo 😀 raz w życiu zrobiłam rzęsy na swój ślub, a później żałowałam i chciałam je odkleić 🙈 wolę jednak swoje naturalne

reklama
To ja z paznokciam też tak mam, nie lubię długich, a w ogóle uważam, ze takie mega długie jak mają influ nie wyglądają dobrze i nie rozumiem tej mody :D
Ja chcę zobaczyć jak się będę czuć z rzęsamii, bo swoje po mamusi 🤣 mam naprawdę liche, proste i krótkie.

Do góry