93kora
Fanka BB :)
Nie musisz tak mieć. Może być tak jak Klaudia pisze. Albo źle zrobiła albo to uczulenieno dzięki, teraz się waham
Dla świętego spokoju, poczytaj opinię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musisz tak mieć. Może być tak jak Klaudia pisze. Albo źle zrobiła albo to uczulenieno dzięki, teraz się waham
W sobotę mam edynokrloga .A lekarz co powiedział,żeby zmniejszyć dawkę?
A to musisz poczekać do soboty w takim razie.W sobotę mam edynokrloga .
Rodzinny widział wyniki I musimy zmniejszyć dawkę ale to decyduje lekarz specjalista nie on .Bo nie on mnie leczy .
Nieeee !!! Taką szczoteczką czeszeszej ale tych zrobionych rzęs nie wolno malować, nie?
Ja miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudnato jakoś kiepsko musiała Ci zrobić albo jakaś alergia. Robię rzęsy od jakiś 5 lat i dalej mam swoje rzęsy , wiadomo jakbym zdjęcia sztuczne całkiem to czułabym się ,,łysa ,, że względu na to że jestem przyzwyczajona do możnego efektu na oczach , do czarnych rzęs bo swoje mam jasne , ale one tam dalej są i nic im nie dolega . Wypadają w większości same sztuczne , wiadomo zdążają się że wypada z moją ale to też jest całkowicie normalne. Na co dzień też wpadają nam rzęsy tylko tego nie widać , a jak wypada ci rzęsa z kępka to od razu widzisz i przez to też jest takie wrażenie
Miałam tak samo raz w życiu zrobiłam rzęsy na swój ślub, a później żałowałam i chciałam je odkleić wolę jednak swoje naturalneJa miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna
To chyba dobrze, jajeczka rosną i dojrzewająDziewczyny u mnie znowu ten estradiol wybiło na dwa razy więcej, wczoraj ok. 2400 mam nadzieję, że nie jest to tak że wcześniej był za mały, a teraz będzie za duży
To ja z paznokciam też tak mam, nie lubię długich, a w ogóle uważam, ze takie mega długie jak mają influ nie wyglądają dobrze i nie rozumiem tej modyJa miałam rzęsy zrobione raz w życiu - na mój ślub (nie jakieś "firanki", tylko bardziej takie uzupełnienie kępkami bo mam całkiem ładne własne rzęsy) i miałam ochotę sobie je zerwać po 5 minutach Ogólnie jestem dziwna pod kątem takich zabiegów upiększających np. tak samo długie paznokcie to jest dla mnie horror. Czuję się jakbym była cały czas brudna