reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No i byłam u lekarza. Płuca są czyste. Oskrzela też. A duszę się jak świnia 😭
Z mojego zapalenia pęcherza, na które brałam urofu....ne, która pomogła tylko na 2 dni bo znowu boli jak siusiam, nerki mi siadły 🥺🥺
Szybkie USG w przychodni, włączony antybiotyk i do poradni skierowanie bo nie pracują jak powinny. Gdybym poszła za 2 dni do przychodni to urosepsy dostałabym. Jezus Maria jak ja się wystraszylam lekarza, pierwszy raz w życiu ☹️.
Infekcja poszła sobie dalej na organizm.
Nie ma co , jak nie urok to sracz..a 🥺
Może krztusiec? U nas w mieście panuje od jesieni. Duszacy kaszel, że nie idzie oddechu zlapac

reklama
Ja tak samo! Nienawidzę jesieni (takiej szarej, burej), listopada, krótkich dni. Nic mi się ne chce, o 16 ciemno i człowiek już mentalnie jest na kanapie, bo przecież noc. Czekam tylko na święta, żeby dzień zaczął się już wydłużać.
Ale dostaliśmy hajs w pracy na święta, więc popraiwło mi to humor i postanowiłam pierwszy raz w zyciu zapisać się na rzęsy 😁
Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki

Dziewczyny u mnie znowu ten estradiol wybiło na dwa razy więcej, wczoraj ok. 2400 :o mam nadzieję, że nie jest to tak że wcześniej był za mały, a teraz będzie za duży 😳
ja sobie teraz przypomniałam, że przed pukncją ja miałam jakiś nieduży estradiol w porównaniu tu do dziewczyn na forum. Mi się w sumie podwajał co 2 dni i nie wiem czy dobiłam do 2k. A jak wiemy efekt stymulacji dość marny.

Ja też liczę na przedświąteczna premię i na to że zrobię sobie jakiś prezent😁 wiele lat chodziłam na rzęsy ale od roku przerzuciłam sie na rzęsy bondingowe i robię je sama w domu. Głównie dlatego że ja nie mogłam wylezec u kosmetyczki. Dół pleców mnie zawsze bolał tak że nie mogłam później wstać z leżanki
a na czym polegają takie rzęsy?
Bo np próbowałam kleić kępki i połowki to nie wychodziło mi to :D manualne umiejętności -100000

Ja to wgl jestem postrzelona jak mój J mówi. W lato mówię "kurde niech śnieg teraz spadnie to z chęcią rzucę się i ochłodzę " i tak prawie całe lato za to jak już jest jesień i na horyzoncie zima z minusami "po co ja mówiłam o tej zimie, zimno mi niech te lato wraca bo zamarzne". 🤣
😂😂😂 Kobiecie nie dogodzi. Dla mnie to tak idealnie byłoby 25 st cały rok

ja sobie teraz przypomniałam, że przed pukncją ja miałam jakiś nieduży estradiol w porównaniu tu do dziewczyn na forum. Mi się w sumie podwajał co 2 dni i nie wiem czy dobiłam do 2k. A jak wiemy efekt stymulacji dość marny.
U mnie przy pierwszym podejściu była słabizna, maksymalnie urósł do niecałych 800, a potem tuż przed punkcją spadł. Strasznie nie chcę się nakręcać, ale skoro teraz jest zupełnie inaczej..... 🥹

a na czym polegają takie rzęsy?
Bo np próbowałam kleić kępki i połowki to nie wychodziło mi to :D manualne umiejętności -100000
To są takie rzęsy które trzymają się tydzień spokojnie. Malujesz rzęsy sealem takim jak tusz i przykładasz kępki albo trochę dłuższe paski i rzęsy jak z salonu. 10 min i gotowe i nawet faceci w pracy zawsze mówią że mam ładne i kiedy ja mam czas chodzić do kosmetyczki😂

To są takie rzęsy które trzymają się tydzień spokojnie. Malujesz rzęsy sealem takim jak tusz i przykładasz kępki albo trochę dłuższe paski i rzęsy jak z salonu. 10 min i gotowe i nawet faceci w pracy zawsze mówią że mam ładne i kiedy ja mam czas chodzić do kosmetyczki😂
a ile umiejętności manualnych to wyamaga? 😂 bo jak porównywanie do klejenia to nie dam rady 😂

reklama
Do góry