reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja w każde święta sobie myślę "czy za rok będę w ciąży?" a co roku nic na mnie nie czeka to mi żal samej siebie
ja też już chyba z każdej okazji sobie życzę i najbardziej się wzruszam w Sylwestra 🥺

Ja w tym miesiącu poproszę o Ławeczkę 🤗 Mąż wyjeżdża do pracy dokładnie na czas moich dni płodnych (prawdopodobnie - wg Aplikacji Premom). 😭

reklama
Ja chwilowo mam czarne myśli, że może mam kijowe geny i nie powinnam ich dalej przekazywać skoro innym się udaje raz dwa a u mnie kolejne „coś”. Chyba mam jednak gorszy kolejny rok 🫣

To chyba tak nie działa - ja mam kijowe geny patrząc na to, że syn jest chory. A jednak zajście i ciąża z nim to był lux. No ale tu na pewno dużo robił wiek bo miałam 20/21 lat

Dziewczyny, u mnie mega słaba sytuacja, testuję 5.12 ale sama nie wiem czy w tej sytuacji chciałabym pozytywu… byłam na rutynowej kontroli USG piersi, chodzę co 6msc ze względu na to, że mam dużo gruczolakowlokniakow w piersiach. No i na tej wizycie okazało się, że jeden z nich urósł 2mm :( lekarz powiedział mi, że jeżeli planuję ciążę to radzi mi to usunąć bo w ciąży może urosnąć 2krotnie. I w najbliższy poniedziałek czeka mnie biopsja tego guzka wraz z usunięciem. Niby lekarz zapewnia że to nic poważnego ale wiadomo dopiero wynik biopsji daje 100% potwierdzenie że to nic rakowego…
Hej, to niekoniecznie coś złego. Ja mam dużo torbieli w piersiach, 2,5 roku temu miałam też wykrytego gruczolakowłókniaka. Lekarz mnie skierował na biopsję, nie był złośliwy i jeszcze okazało się że w trakcie biopsji został właściwie całkowicie usunięty.
Wiadome, że musisz sprawdzić, ale nie zakładaj najgorszego :).

Ja chwilowo mam czarne myśli, że może mam kijowe geny i nie powinnam ich dalej przekazywać skoro innym się udaje raz dwa a u mnie kolejne „coś”. Chyba mam jednak gorszy kolejny rok 🫣
Przechodziłaś cp i teraz biochem, dobrze kojarzę? Jeśli tak to naprawdę losowe sytuacje, Twoje geny nie miały nic do tego 🫶

A ja dziś mam spadek energii i chyba wszystkiego 11lat temu zaczęłam rodzic dokładnie tego dnia .poród super gorzej Ząb mnie bolał. Z synem zaszłam w sexu tzw nie do końca. Było moje zaskoczenie3 tyg później. Jeden jedyny sex .
A teraz sex przed podaniem zastrzyku w trakcie i po i pewnie ch... z tego będzie.

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
ja miałam wodnisty i nie było żadnej infekcji

Miała któraś z was cykl bezowulacyjny? Jakie objawy ?

Podejrzewam u siebie, ze względu na brak bólu owulacyjnego po piku w tym miesiącu, a to była zawsze rzecz na której się opierałam w obserwacjach.
A sam pik był, nawet chyba dosyć mocny. Załączam zdjęcie.

Załączniki

• Screenshot_20241130_193328_Gallery.jpg
    Screenshot_20241130_193328_Gallery.jpg
    313,9 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry