reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja w każde święta sobie myślę "czy za rok będę w ciąży?" a co roku nic na mnie nie czeka to mi żal samej siebie
ja też już chyba z każdej okazji sobie życzę i najbardziej się wzruszam w Sylwestra 🥺

Ja w tym miesiącu poproszę o Ławeczkę 🤗 Mąż wyjeżdża do pracy dokładnie na czas moich dni płodnych (prawdopodobnie - wg Aplikacji Premom). 😭

reklama
Ja chwilowo mam czarne myśli, że może mam kijowe geny i nie powinnam ich dalej przekazywać skoro innym się udaje raz dwa a u mnie kolejne „coś”. Chyba mam jednak gorszy kolejny rok 🫣

To chyba tak nie działa - ja mam kijowe geny patrząc na to, że syn jest chory. A jednak zajście i ciąża z nim to był lux. No ale tu na pewno dużo robił wiek bo miałam 20/21 lat

Dziewczyny, u mnie mega słaba sytuacja, testuję 5.12 ale sama nie wiem czy w tej sytuacji chciałabym pozytywu… byłam na rutynowej kontroli USG piersi, chodzę co 6msc ze względu na to, że mam dużo gruczolakowlokniakow w piersiach. No i na tej wizycie okazało się, że jeden z nich urósł 2mm :( lekarz powiedział mi, że jeżeli planuję ciążę to radzi mi to usunąć bo w ciąży może urosnąć 2krotnie. I w najbliższy poniedziałek czeka mnie biopsja tego guzka wraz z usunięciem. Niby lekarz zapewnia że to nic poważnego ale wiadomo dopiero wynik biopsji daje 100% potwierdzenie że to nic rakowego…
Hej, to niekoniecznie coś złego. Ja mam dużo torbieli w piersiach, 2,5 roku temu miałam też wykrytego gruczolakowłókniaka. Lekarz mnie skierował na biopsję, nie był złośliwy i jeszcze okazało się że w trakcie biopsji został właściwie całkowicie usunięty.
Wiadome, że musisz sprawdzić, ale nie zakładaj najgorszego :).

Ja chwilowo mam czarne myśli, że może mam kijowe geny i nie powinnam ich dalej przekazywać skoro innym się udaje raz dwa a u mnie kolejne „coś”. Chyba mam jednak gorszy kolejny rok 🫣
Przechodziłaś cp i teraz biochem, dobrze kojarzę? Jeśli tak to naprawdę losowe sytuacje, Twoje geny nie miały nic do tego 🫶

A ja dziś mam spadek energii i chyba wszystkiego 11lat temu zaczęłam rodzic dokładnie tego dnia .poród super gorzej Ząb mnie bolał. Z synem zaszłam w sexu tzw nie do końca. Było moje zaskoczenie3 tyg później. Jeden jedyny sex .
A teraz sex przed podaniem zastrzyku w trakcie i po i pewnie ch... z tego będzie.

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
ja miałam wodnisty i nie było żadnej infekcji

Miała któraś z was cykl bezowulacyjny? Jakie objawy ?

Podejrzewam u siebie, ze względu na brak bólu owulacyjnego po piku w tym miesiącu, a to była zawsze rzecz na której się opierałam w obserwacjach.
A sam pik był, nawet chyba dosyć mocny. Załączam zdjęcie.

Załączniki

• Screenshot_20241130_193328_Gallery.jpg
    Screenshot_20241130_193328_Gallery.jpg
    313,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry