reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Miała któraś z was cykl bezowulacyjny? Jakie objawy ?

Podejrzewam u siebie, ze względu na brak bólu owulacyjnego po piku w tym miesiącu, a to była zawsze rzecz na której się opierałam w obserwacjach.
A sam pik był, nawet chyba dosyć mocny. Załączam zdjęcie.

Ja bym zbadała sobie kolo wtorku progesteron to będziesz wiedziała czy była owu czy nie. Bez domysłów

reklama
Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
Ja miałam po owulacji wodnisty śluz i też żadnej infekcji nie było.

Witam serdecznie na grudniowym testowaniu , to mój 1 raz także proszę o wyrozumiałość ☺️
Życzę z całego mojego serca wszystkim tutaj abyśmy szybko spotkały się na mamusiowym wątku ,trzymam ogromnie kciuki i wierzę w to że wpisze jak najwięcej ♥️
ZASADY PANUJĄCE NA TYM WĄTKU, PRZECZYTAJ PROSZĘ ZANIM DODASZ POST !

1. Najważniejsza zasada: Ten wątek nie służy do oceny pozytywnych testów ciążowych przypadkowych osób
2. Chcesz udzielać się na tym wątku ? Wpisz się na testowanie lub ławeczkę ,jeżeli z jakiś powodów nie znasz daty testowania lub nie możesz testować
3. Jesteś nowa ? Napisz kilka słów o sobie oraz waszych staraniach . Będzie nam łatwiej się wspólnie poznać .
4. Dodaj zdjęcie do swojego Nicku , będzie nam łatwiej Cię zapamiętać
5. Proszę o szacunek w dyskusji , empatię oraz chęć udzielania pomocy. Pamiętajmy wkoncu jesteśmy w tym RAZEM 💜
6. Unikajmy rozmów na temat dzieci , niestety wiele z nas walczy o swoje pierwsze dziecko , będąc w trakcie długiej i trudniej drogi więc może to być bolesny lub przykry temat. PONIŻEJ ZNAJDUJE SIE KALENDARZ TESTOWANIA , CHĘTNIE WPISZE TEZ WAŻNE DLA WAS DATY BADAŃ CZY WIZYT 💜🤞 Działamy, wspieramy i wierzymy że to będzie nasz miesiąc !💜🤞. Kalendarz testowania :
1. @Patii26
2.
3.
4. @NattNatt
5. @pawik
6. @Bambi199027
7.
8.
9. @paola121214
10. @atena1 , @Żołna
11. @StaraStaraczkaNew
12. @Osasuna
13.
14. @Juliaaawe
15.
16. @Karolina2495
17. @LadyStrejser , @wiolaho
18.
19.
20.
21.
22. @Patka2207
23.
24. @LadyCaro , @montebello ,
25. @morticia_adams
26. @Karolinak89
27. @Ann2907
28.
29.
30. @Aga993
31.
ŁAWECZKA 🛋️
1. @Klemensa
2. @Gosia0132
3. @anyżowa
4. @Cywil87
5. @Anexandra
6. @Lina_88
7. @93kora
8. @K_89
9. @Miśka 91
10. @spoko23
11. @olka11135
12. @igunia93
13. @4nia_m
14.
15.
16.
ZABIEGI/WIZYTY
1. 6.12 wizyta w klinice przedtrasferowa @anyżowa
2.
3.
LEGENDA
♥️- CIĄŻA
🐒-OKRES
⛔- CYKL BEZOWULACYJNY
🤞- OCZEKIWANIE NA POTWIERDZENIE
Witam, proszę o testowanie na 1.12 🍀

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
Też taki miewam przy staraniach. Infekcji nie było.

Ja jestem wpisana na 4.12 myślałam, że testy po jednym zacznę robić jutro, bo to będzie 12 dni po zastrzyku i co i dzisiaj już mi się udało 3 zrobić taka mocna silna wolna, żeby czekać 😅
I jakie Ci te testy wyszły ? 😁 Ja musze do rana wytrzymać z testowaniem 😁 O ile w nocy okresu nie dostanę...

Święta są trudnym czasem, bo nie dość że wyjątkowo czuje się tę rodzinną atmosferę, to jeszcze słyszy się życzenia "życzymy Wam żebyśmy za rok spotkali się już w większym składzie" ...
My mamy syna i co roku życzenia - "córeczki" 🤦‍♀️ ostatnio już zapytałam, a co jeśli kiedyś się uda i będzie chlopiec..

reklama
Do góry