reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
I jakie Ci te testy wyszły ? 😁 Ja musze do rana wytrzymać z testowaniem 😁 O ile w nocy okresu nie dostanę...
Trzymam kciuki za 2 kreski jutro! 🤞Ja jestem po zastrzyku i patrzę jak mi się wypłukuje w kolejności rano, koło 16 i teraz i mi się te zastrzyki długo utrzymują zobaczymy jutro 🙈

Załączniki

• IMG_1089.jpeg
    IMG_1089.jpeg
    487,2 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_1107.jpeg
    IMG_1107.jpeg
    608 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_1191.jpeg
    IMG_1191.jpeg
    347,1 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za 2 kreski jutro! 🤞Ja jestem po zastrzyku i patrzę jak mi się wypłukuje w kolejności od góry rano, koło 16 i teraz i mi się te zastrzyki długo utrzymują zobaczymy jutro 🙈
Dzięki 🥰
No bladziochy widać 😀 Ja tam nie wiem nawet na czym polegają te zastrzyki, owulacje stymulowane itp.

Dziewczyny, robiłyście jakieś główne badania krwi przed staraniami ? Ja robiłam ogólna morfologię i tarczycę, ale mój gin powiedział mi, żebym zrobiła jeszcze toxoplazmoze gondii igg i igm plus coś tam jeszcze, ale zapomniałam , jak sprawdzę to Wam napisze.
Jednak nie robiłam jeszcze tych badań. Jak jutro będzie negatyw to sobie zrobię te badania w przyszłym tyg.

Dziewczyny, robiłyście jakieś główne badania krwi przed staraniami ? Ja robiłam ogólna morfologię i tarczycę, ale mój gin powiedział mi, żebym zrobiła jeszcze toxoplazmoze gondii igg i igm plus coś tam jeszcze, ale zapomniałam , jak sprawdzę to Wam napisze.
Jednak nie robiłam jeszcze tych badań. Jak jutro będzie negatyw to sobie zrobię te badania w przyszłym tyg.
Niektóre dziewczyny tutaj się długo starają i myślę że nie raz robiły główne badania morfologii ale i wiele innych

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
Ja co gorsza w ogóle nie mam płodnego śluzu na bieliźnie a jak jest to bardziej wodnisty niż ciągnący i już nie wiem co z nim robić bo próbowałam wiele metod. Za to nie płodnego jest mnóstwo…

Poproszę o wpisanie na testowanie 1.12 Wprawdzie byłam zapisana na dziś w listopadowych ale jest mały poślizg i jutro się może coś wyjaśni 🤭 Najwyżej poproszę o wpisanie tu i tu wyniku testu. Cykle mam nieregularne ale gdzieś z moich obliczeń wyszło że dziś test może już wyjść i wyszedł duch 👻 hehe nie wiem czy to moja wyobraźnia ale chciałabym by jutro była jasna sytuacja w którą to stronę idzie. Powodzenia wszystkim testującym w grudniu 🍀

Ja co gorsza w ogóle nie mam płodnego śluzu na bieliźnie a jak jest to bardziej wodnisty niż ciągnący i już nie wiem co z nim robić bo próbowałam wiele metod. Za to nie płodnego jest mnóstwo…
Kiedyś byłam na monitoringu i mówie gince że nie mam śluzu płodnego więc nic nie będzie a ta mi pokazała na kamerce w środku że jest płodny i nie zawsze widać go na zewnatrz. Także może u Ciebie też tak jest 😅

Mi gin zlecał podczas starań cukier na czczo , TSH , progesteron, prolaktynę i próby wątrobowe , lipidogram, Wit D przed ciążą, a w ciąży resztę badań typu toksoplazmoza czy HIV Ale to było z 5 lat temu , teraz może zmieniły się zalecenia. Teraz byłam na wizycie na monitoringu to nic nie mówiła by coś badać a wręcz mi powiedziała żebym przyszła się zapisać na prenatalne jak zajde w ciążę hehe bardziej wierzy we mnie niż ja, że tak szybko się może udać 🤭

reklama
Ja poproszę na zapisanie 23.12.🙏
Nie pokładam nadzieji bo jak się tyle razy nie udało to czemu teraz miało by się udać.
Ale zapisać się zapisuje 🤣

Do góry