reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
I jakie Ci te testy wyszły ? 😁 Ja musze do rana wytrzymać z testowaniem 😁 O ile w nocy okresu nie dostanę...
Trzymam kciuki za 2 kreski jutro! 🤞Ja jestem po zastrzyku i patrzę jak mi się wypłukuje w kolejności rano, koło 16 i teraz i mi się te zastrzyki długo utrzymują zobaczymy jutro 🙈

Załączniki

• IMG_1089.jpeg
    IMG_1089.jpeg
    487,2 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_1107.jpeg
    IMG_1107.jpeg
    608 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_1191.jpeg
    IMG_1191.jpeg
    347,1 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za 2 kreski jutro! 🤞Ja jestem po zastrzyku i patrzę jak mi się wypłukuje w kolejności od góry rano, koło 16 i teraz i mi się te zastrzyki długo utrzymują zobaczymy jutro 🙈
Dzięki 🥰
No bladziochy widać 😀 Ja tam nie wiem nawet na czym polegają te zastrzyki, owulacje stymulowane itp.

Dziewczyny, robiłyście jakieś główne badania krwi przed staraniami ? Ja robiłam ogólna morfologię i tarczycę, ale mój gin powiedział mi, żebym zrobiła jeszcze toxoplazmoze gondii igg i igm plus coś tam jeszcze, ale zapomniałam , jak sprawdzę to Wam napisze.
Jednak nie robiłam jeszcze tych badań. Jak jutro będzie negatyw to sobie zrobię te badania w przyszłym tyg.

Dziewczyny, robiłyście jakieś główne badania krwi przed staraniami ? Ja robiłam ogólna morfologię i tarczycę, ale mój gin powiedział mi, żebym zrobiła jeszcze toxoplazmoze gondii igg i igm plus coś tam jeszcze, ale zapomniałam , jak sprawdzę to Wam napisze.
Jednak nie robiłam jeszcze tych badań. Jak jutro będzie negatyw to sobie zrobię te badania w przyszłym tyg.
Niektóre dziewczyny tutaj się długo starają i myślę że nie raz robiły główne badania morfologii ale i wiele innych

Cześć dziewczyny.

Miewałyście w swoich cyklach wodnisty sluz, czy jestem skazana na infekcję? Caly dzień mokro... A niby dzis jestem 2 dni po piku, doba po owu.(w tym miesiącu pierwsze owu bez bólu...)

ogolnie mam tak totalnie zepsuty cykl w tym miesiącu, że płakać mi się chce. Wiem, że nic nie wiem.. Już go skazalam na niepowodzenie..
Ja co gorsza w ogóle nie mam płodnego śluzu na bieliźnie a jak jest to bardziej wodnisty niż ciągnący i już nie wiem co z nim robić bo próbowałam wiele metod. Za to nie płodnego jest mnóstwo…

Poproszę o wpisanie na testowanie 1.12 Wprawdzie byłam zapisana na dziś w listopadowych ale jest mały poślizg i jutro się może coś wyjaśni 🤭 Najwyżej poproszę o wpisanie tu i tu wyniku testu. Cykle mam nieregularne ale gdzieś z moich obliczeń wyszło że dziś test może już wyjść i wyszedł duch 👻 hehe nie wiem czy to moja wyobraźnia ale chciałabym by jutro była jasna sytuacja w którą to stronę idzie. Powodzenia wszystkim testującym w grudniu 🍀

Ja co gorsza w ogóle nie mam płodnego śluzu na bieliźnie a jak jest to bardziej wodnisty niż ciągnący i już nie wiem co z nim robić bo próbowałam wiele metod. Za to nie płodnego jest mnóstwo…
Kiedyś byłam na monitoringu i mówie gince że nie mam śluzu płodnego więc nic nie będzie a ta mi pokazała na kamerce w środku że jest płodny i nie zawsze widać go na zewnatrz. Także może u Ciebie też tak jest 😅

Mi gin zlecał podczas starań cukier na czczo , TSH , progesteron, prolaktynę i próby wątrobowe , lipidogram, Wit D przed ciążą, a w ciąży resztę badań typu toksoplazmoza czy HIV Ale to było z 5 lat temu , teraz może zmieniły się zalecenia. Teraz byłam na wizycie na monitoringu to nic nie mówiła by coś badać a wręcz mi powiedziała żebym przyszła się zapisać na prenatalne jak zajde w ciążę hehe bardziej wierzy we mnie niż ja, że tak szybko się może udać 🤭

reklama
Ja poproszę na zapisanie 23.12.🙏
Nie pokładam nadzieji bo jak się tyle razy nie udało to czemu teraz miało by się udać.
Ale zapisać się zapisuje 🤣

Do góry