anyżowa
Fanka BB :)
A przypomnisz mi co u Ciebie wyszło na tej drożności, jest problem z jednym czy dwoma jajowodami? Wierzę, że tym razem zmiana protokołu będzie u Ciebie kluczem do sukcesu stymulacji i potem rozwój zarodków będzie wzorowyMogę sobie tylko wyobrazić, co przeżywasz nie wiem czy lepiej jest mieć diagnozę, czy jednak jej nie znać i mieć nadzieję, ze w koncu sie uda. Każda opcja jest trudna. U mnie do drożności było podobnie jak u Ciebie, wszystkie wyniki super, a ciąży nie było. Drożność trochę rozjaśniła, ale nie jest powiedziane ze to jest na pewno przyczyna - po prostu to jest jedyna rzecz, która w badaniach wyszła nie do końca ok. Jeżeli teraz drugie podejście do ivf się nie uda to będę się dalej zastanawiać, czy problem nie leży gdzies głębiej przypomnij mi, czy Wy podchodziliście lub rozważaliście ivf?
My decyzję o ivf podjęliśmy w czerwcu tego roku, wtedy miała miejsce nasza pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności i tak doszliśmy już do tego etapu, że transfer za 5 dni, pod warunkiem, że dzisiaj na USG wszystko wyjdzie oki a endometrium odpowiednio urosło w co bardzo wierze